CategorieënLogo USP

CND groothandel

MAZ Beautyland is dé CND groothandel voor al uw CND inkopen. De hoge kwaliteit van dit gerenommeerde merk is kenmerkend voor ons gehele assortiment. CND heeft een uitgebreid portfolio ontwikkeld door en voor nagel professionals. Het merk staat hoog aangeschreven in de beauty-industrie en wordt dan ook regelmatig gespot. Als CND groothandel hebben wij een zeer ruim aanbod voor u als nagelstylist en saloneigenaar!

 

 

CND groothandel Shellac

Tegenwoordig is Shellac niet meer weg te denken uit de beauty branche. Als CND groothandel is Shellac een belangrijk onderdeel van ons grote assortiment en mag het ook zeker niet ontbreken in uw salon. Dankzij de CND uv lamp blijft de polish op de nagels van uw klanten ruim twee weken sterk en strak. In de Shellac kleurenkaart ziet u de diversiteit aan kleuren die wij in onze CND groothandel aanbieden. Hebben uw klanten iets te vieren of willen ze er gewoon dagelijks elegant uitzien? Shellac is er namelijk voor iedereen en voor elke gelegenheid!

CND groothandel Acryl

U maakt nagels prachtig met CND Acryl. In onze CND groothandel bestelt u uw Acryl producten eenvoudig online. Ook voor het verlengen van nagels is deze lijn uitstekend geschikt. De nagellakken van CND Creative Play zijn ideaal voor Acryl en Gel nagels. Met onze CND Penselen brengt u deze super strak aan, doordat ze zijn afgestemd op de vorm van de natuurlijke nagel. In onze CND groothandel vindt u naast Acryl ook Brisa Gel. Deze uv-gel is als enige gel op de markt hypoallergeen.

CND groothandel Creative Play

Met de uiteenlopende producten van CND creëert u ware kunstwerken! Hiervoor vindt u in het ruime aanbod van onze CND groothandel naast Creative Play ook de Additives lijn. Hiermee heeft u eindeloze mogelijkheden voor het aanbrengen van schitterende effecten. Neem bijvoorbeeld Vinylux, een revolutionaire polish die blijft uitharden in daglicht. Wij zijn niet voor niets dé CND groothandel. Creative Play producten koopt u in ons brede assortiment samen met hoogwaardige CND Vijlen, Tips & Lijm, Prep & Finish én remover.

CND groothandel online

MAZ Beautyland is dé CND groothandel online. Vanuit uw eigen salon kunt u eenvoudig uw gehele voorraad aanvullen. De producten van CND Spa en Essentials sluiten volledig aan op de behoeften van iedere individuele klant. Ook wij weten die van u als salonhouder te vervullen. Niet alleen zijn wij uw aangewezen CND groothandel online, voor het inrichten van uw salon kunt u eveneens bij ons terecht. Van bedrijfskleding tot aan displays voor uw topproducten, wij staan voor Mooi van A tot Z!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen