CategorieënLogo USP

Wimperextensions groothandel

Op het gebied van wimperextensions zijn wij dé groothandel! MAZ beautyland heeft een zodanig ruim assortiment dat u aan praktisch elke wens van uw klant kan voldoen. Met wimpers die niet van het echt zijn te onderscheiden en ultra lange wimpers voor een indrukwekkende eerste blik. Wij hebben het en u maakt het! En om het beste resultaat te blijven bieden kunt u, naast de wimperextensions, in onze groothandel oefenmateriaal bestellen. Laat uw salon spreken net als de ogen van uw klant!

Wimperextensions groothandel inkopen

Via onze webshop doet u eenvoudig al uw wimperextensions groothandel inkopen. Van wimperextensions pincet om het exacte precisiewerk te kunnen uitvoeren, tot de prachtige wimpers van Blink Eyelashes. Dit A-merk is verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krul stijlen en wordt gemaakt van hoogwaardig Koreaans PBT, wat vergelijkbaar is met de natuurlijke wimpers. Voor uw wimperextensions groothandel inkopen ontvangt u MAZzelpunten, deze punten zijn elk moment in te wisselen voor extra korting.

Wimperextensions groothandel online

Het grote voordeel van een wimperextensions groothandel online is dat u de deur niet meer uit hoeft. Zo kunt u bestellingen voor bijvoorbeeld verfpenselen en spatels plaatsen op het moment dat u uitkomt, of dit nu tussen de behandelingen door is of na sluitingstijd. MAZ Beautyland is niet zomaar de wimperextensions groothandel online. Wij staan voor service en kwaliteit, voor zowel onze producten als dienstverlening streven wij naar het allerbeste. Profiteer daarnaast van scherpe prijzen!

Wimperextensions groothandel Nederland

Wanneer u wimperextensions, wimperborstels en toebehoren gaat kopen voor uw salon doet u dat natuurlijk bij dé Wimperextensions groothandel van Nederland; MAZ Beautyland! In de Benelux zal u niet snel een groothandel vinden met een dergelijk ruim aanbod van de beste merken voor zo’n scherpe prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de beauty- en wellnessbranche. Daarom weten wij precies wat u nodig heeft voor uw salon. Vanuit onze wimperextensions groothandel leveren wij door heel Nederland!

Wimperextensions groothandel merken

Als specialist bent u waarschijnlijk al bekend met de beste merken voor wimperextensions. In onze groothandel vind u merken als Everlash en Pure Lashes. De kwaliteit en duurzaamheid van deze merken zijn de absolute top! Naast het maken van vollere en langere wimpers, kunt u in onze wimperextensions groothandel merken kopen als; Ion Color Brilliance en RefectoCil. Wimperverfen om in een handomdraai het gezicht van uw klant meer uitstraling geven!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen