CategorieënLogo USP

Wimperextensions pincet

Het zal een uitdaging zijn om wimperextensions te zetten zonder pincet, dat weet u waarschijnlijk als geen ander. Om het precisiewerk geheel naar wens van een echte lashonista uit te voeren is het belangrijk dat u elke individuele haar exact plaatst en de perfecte krul geeft. Menig schoonheidsspecialist weet dan ook dat hij of zij niet zonder goede wimperextensions pincet kan. Gelukkig heeft MAZ Beautyland een uitgebreid assortiment met A-merken voor een scherpe prijs!

Ons assortiment van Wimperextensions pincet

Artikel 1 tot en met 12 (van 12 artikel)
excl. btw €11,22
incl. btw €13,58
excl. btw €9,16
incl. btw €11,08
excl. btw €6,70
incl. btw €8,11
excl. btw €11,22
incl. btw €13,58

excl. btw €8,76
incl. btw €10,60
excl. btw €7,73
incl. btw €9,35
excl. btw €7,73
incl. btw €9,35
excl. btw €7,73
incl. btw €9,35

excl. btw €7,73
incl. btw €9,35
excl. btw €7,45
incl. btw €9,01
excl. btw €7,45
incl. btw €9,01
excl. btw €7,45
incl. btw €9,01
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Wimperextensions pincet groothandel

Bent u op zoek naar een goede wimperextensions pincet? Wij zijn dé groothandel voor de schoonheidssalon! Alle benodigdheden voor uiteenlopene schoonheidsbehandelingen vindt u in onze webshop. En met onze koffers en trolleys kunt u zelfs behandelingen bij de klant aan huis geven. Deze zijn namelijk ideaal en speciaal gemaakt om beauty materialen veilig en compact in te vervoeren. Bestel ze eenvoudig en voordelig samen met uw wimperextensions pincet in onze groothandel!

Wimperextensions pincet soorten

Zoals er diverse soorten en maten verkrijgbaar zijn op het gebied van wimperextensions, heeft u ook de keuze uit verschillende pincet soorten. De een is gepunt en gebogen en de ander recht of zelfs automatisch. De uiteenlopende wimperextensions pincet soorten hebben allen een eigen gebruiksaanwijzing en specialisatie. Uiteraard is persoonlijke voorkeur ook een factor om mee te nemen bij de aanschaf. Heeft u vragen of kunt u bepaalde informatie niet vinden bij de productbeschrijving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wimperextensions pincet merken

MAZ Beautyland biedt u niet alleen verschillende soorten wimperverf en wimperextensions, maar ook de keuze uit diverse pincet merken. Eigenlijk worden de meeste pincetten zodanig ontworpen dat ze perfect aansluiten op de unieke wimpers van een bepaalde fabrikant. Daarom is het raadzaam om wimperextensions met dezelfde pincet merken te combineren. Uiteraard voldoen alle merken optimaal voor het zetten van de wimperextensions. Vergeet trouwens niet om ook eens ons aanbod verfpenselen en spatels te bekijken. Deze kunnen nog wel eens goed van pas komen in uw salon!

Wimperextensions pincet kopen

U bent het meest voordelig uit door uw wimperextensions pincet online te kopen bij MAZ Beautyland! Wij hanteren uitermate scherpe prijzen voor al onze producten. Daarbij hebben wij een zeer uitgebreid assortiment, waardoor u praktisch alles voor uw salon in onze webshop kan vinden. Dat betekent dat u geen kostbare tijd kwijt bent aan inkopen doen voor uw bedrijf. U zit goed bij onze beauty groothandel wanneer u een wimperextensions pincet wilt kopen!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen