CategorieënLogo USP

Vinylux

VINYLUX™ Weekly Polish van CND is een revolutionair polish systeem dat zorgt voor een week lang perfect gelakte nagels! Het VINYLUX™ Weekly Polish systeem bestaat uit een colorcoat met ingebouwde basecoat en een topcoat voorzien van ProLight technologie waardoor deze in daglicht blijft uitharden. Hierdoor wordt de polish sterker naarmate de week vordert en bljift de hoogglans finish behouden. Breng twee of naar wens drie laagjes VINYLUX™ Weekly Polish colorcoat aan op schone nagels. Breng vervolgens een laagje topcoat aan en laat drogen voor 8,5 minuut. Breng naar wens CND™ SOLAROIL™ aan voor zachte en gehydrateerde nagelriemen. CND™ VINYLUX™ is verkrijgbaar in 100+ fashion kleuren waarvan zeker 60 kleuren overeenkomen met de populairste CND™ SHELLAC™ kleuren.

Bekijk ook onze VINYLUX kleurenkaart voor een handig overzicht van alle kleuren.

Wat is VINYLUX™ Weekly Polish?

  • Verkrijgbaar in meer dan 100 fashionable kleuren waarvan 30 kleuren overeen komen met de meest populaire CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color kleuren voor onder andere de touch up van de CND™ SHELLAC™ uitgroei.
  • Snellere applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.
  • De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
  • Eenvoudig te verwijderen met de CND™ Nourishing Remover voor het beste resultaat.

Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van VINYLUX™! De applicatie is dan ook van groot belang, een schone, goed voorbereide nagel is ‘key’. Met onderstaande stappen weet je zeker dat ook jij een week lang van je polish kunt genieten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen