CategorieënLogo USP

Vapozone groothandel

Hydrateer en verzorg de gezichtshuid optimaal met warme gelaatstomers. MAZ Beautyland is dé Vapazone groothandel van alle professionele beauty salons. Wij hebben voor uw schoonheidssalon alles in huis, van basic tot aan digitale gezichtsstomers. Laat de huid weer ademhalen door eenvoudige behandelingen met onze multifunctionele stoomapparaten. Kies de ideale apparatuur uit onze Vapozone groothandel voor uw salon en verras uw klanten met fantastische resultaten!

Ons assortiment van Vapozone

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
excl. btw €65,95
incl. btw €79,80
excl. btw €82,30
incl. btw €99,58
excl. btw €140,16
incl. btw €169,59
excl. btw €225,00
incl. btw €272,25

excl. btw €189,42
incl. btw €229,20
excl. btw €1,20
incl. btw €1,45
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Vapozone groothandel assortiment

Een betrouwbaar stoomapparaat mag nooit ontbreken in een beautysalon. Als Vapazone Groothandel biedt MAZ Beautyland een zeer ruim assortiment. U heeft bij ons de keuze uit zowel basic als digitale gelaatstomers. Digitale vapozones hebben als voordeel dat de timer niet tikt en dat de sterkte van de stoompluim in te stellen is. Bovendien kan het water warm gehouden worden zonder dat het apparaat stoomt. Dankzij deze gezichtstomers bespaart u tijd door nooit meer te hoeven wachten op een opwarmtijd van het water. Bekijk ons Vapozone groothandel assortiment eenvoudig online en maak uw keuze!

Vapozone groothandel bestellen

Bent u als saloneigenaar op zoek naar hoge kwaliteit gezichtsstomers? Wij zijn de Vapazone groothandel voor al uw beauty apparatuur en inrichting van uw bedrijf. Bestellen doet u bij MAZ Beautyland eenvoudig en snel in de beste groothandel. U bent bij ons verzekerd van een top service! Zo kunt u terecht voor al uw vragen over diverse producten uit onze Vapazone groothandel. Bij het bestellen van hoogwaardige gelaatstomers profiteert u ook nog eens van een snelle levering!

Vapozone groothandel gezichtsverzorging

Het vinden van de ideale tools om de natuurlijke schoonheid te verrijken is appeltje eitje bij MAZ Beautyland. Dankzij dé online Vapozone groothandel heeft u als saloneigenaar de beste gezichtsverzorgingsproducten tot uw beschikking. Daarnaast bent u verzekerd van een jaar lang garantie op de elektrische apparaten die u bij ons bestelt. Doe uw beauty aankopen daarom bij de meest uitgebreide Vapozone groothandel voor de beste gezichtsverzorging!

Vapozone groothandel gezichtsstomer

In onze Vapozone groothandel kunt u eenvoudig een nieuwe gezichtsstomer bestellen. Deze zorgt ervoor dat de poriën zich openen zodat de huid kan ademen. Wanneer de stoom het gezicht binnendringt, wordt de huid diep gereinigd en krijgen puistjes en andere onvolmaaktheden - veroorzaakt door vuil en olie die de poriën verstoppen - geen kans meer. Daarnaast doet de stoom de huid ook herleven en verbetert de bloedcirculatie. Resultaat: een gave, frisse en heldere huid zoals men die alleen in modetijdschriften ziet. Als Vapazone groothandel hebben wij de beste gezichtsstomers voor de meest professionele schoonheidsspecialisten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen