ASTONISHING-LOVE-ISNT-BLIND-CUTICLE-BALM-MISCHIEVO.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Astonishing Love isn't Blind Cuticle Balm Mischievous 7gr

excl. btw € 6,95
incl. btw € 8,41

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,16.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Love isn't Blind Cuticle Balm Mischievous bevat kariteboter, caster olie, druivenpit olie, ureum en vitamine E die de huid beschermen, verzachten en hydrateren.

Love isn't Blind Cuticle Balm heeft de consistentie van een dikke fluweelzachte crème die de nagelriemen voedt, maar ook een verzwakte nagelplaat verzorgt. De cuticle balm geeft de gezonde gloed aan de huid teruggeeft, huid en nagels zien er jonger en veerkrachtiger uit. Love isn't Blind Cuticle Balm Mischievous laat een heerlijke aangename aroma van citrus, jasmijn en vanille op de huid achter.

KENMERKEN EN VOORDELEN
Hydrateert de huid
Voedt en verzacht de huid en nagelplaat
Beschermt de huid en nagel tegen vochtverlies
Helpt het juiste vochtgehalte van de huid te behouden
Verzacht en versterkt de huid en nagels
Laat een beschermt film laagje achter op de huid
Rijk aan natuurlijke oliën en vetzuren
Maakt de huid glad
Laat geen plakkerig laagje achter
Bevat geen conserveermiddelen
Verpakt in een handig potje
Laat een heerlijke aroma achter van citrusvruchten, jasmijn en vanille

Actieve ingrediënten:
10% ureum - hydrateert sterk, verzacht de nagelriemen, versnelt de regeneratie, vergemakkelijkt de binding van water door keratine, exfolieert zachtjes de eeltige opperhuid
ricinusolie laat een afsluitende laag achter op de huid en nagels
karitéboter - heeft antioxiderende eigenschappen, hydrateert, verzacht en laat een delicate beschermlaag achter, ondersteunt de regeneratie van de natuurlijke lipidenlaag; kalmeert en regenereert kleine beschadigingen aan de opperhuid
glycerine - bindt water in de opperhuid, hydrateert en beschermt tegen overmatige uitdroging van de huid, kalmeert, verbetert de elasticiteit, vergemakkelijkt de opname van andere stoffen in de huid
druivenolie - rijk aan vitamine E, dat een antioxiderende werking heeft en het intercellulaire cement afdicht

Gebruik:

Na manicure te gebruiken om nagelriemen te hydrateren, voor thuisgebruik;

's Ochtends en 's avonds in masseren in de nagel en rondom de nagelriemen. Uitstekend in combinatie met de Love isn't Blind Cuticle Balm te gebruiken om droge, gescheurde nagelriemen te voorkomen.

Let op! Bij gebruik van gelpolish of topcoat: 1 minuut laten afkoelen voor gebruik van Oil of Balm om dofheid van top te voorkomen.

Datasheet

AST-8720627932882
Nieuw
3 Items
8720627932882
Klanten kochten ook