YOUNGNAILS_TOPCOAT_MAZ.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YOUNG NAILS Stain Resistant Gel Topcoat 10 ml

De STAIN RESISTANT TOPCOAT is het perfecte schild tegen invloeden van buitenaf waardoor verkleuring echt niet meer mogelijk is. Deze topcoat is HEMA vrij.

excl. btw € 20,50
incl. btw € 24,81

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,48.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Iedereen herkent dit wel: net een prachtige nieuwe set nagels geplaatst maar na enkele dagen treedt er al verkleuring op door bijvoorbeeld roken, de zonnebank of door haarverf.

Speciaal voor dit probleem is Young Nails al lange tijd bezig met het ontwikkelen van de perfecte oplossing.

De STAIN RESISTANT TOPCOAT is het perfecte schild tegen invloeden van buitenaf waardoor verkleuring echt niet meer mogelijk is.

Applicatie van de STAIN RESISTANT TOPCOAT gaat dankzij de zeer prettige substantie gemakkelijk en snel. De Topcoat is te gebruiken over alle systemen (denk aan gel, acryl, SlickPour etc.). Ook kun je de Topcoat gebruiken over iedere gellak mits deze aangebracht is over een product zoals SlickPour, Acryl of Basegel.

Uithardingstijd is 60 seconden in de LED en 120 seconden in de UV. Het plaklaagje verwijder je voor het mooist glanzende resultaat met de Mani.Q Cleanser. Deze geeft namelijk een prachtige hoogglans.

Datasheet

YN-STAINTOP
3 Items
0849336021224