DRUPPELS 6ML.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Toco Tholin - druppels

  • 3 ml
  • 6 ml
  • 3ml Display 12st
  • 6ml Display 12st
excl. btw € 3,60
incl. btw € 4,36

Door dit product te kopen verzamel je 4 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 4 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,08.

check Direct leverbaar

Omschrijving

"Het goede oude huismiddel" is nu ook bij ons verkrijgbaar. Niet alleen is dit veelzijdige product handig in uw praktijk, het is ook een leuke gadget voor uw balieverkoop.

Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.


Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.


De vraag is nu welke olie voor wat geschikt is.

TOCO-THOLIN antwoordt hierop met "Het goede oude huismiddel", volgens oud familierecept, waarbij de oliën elkaar ondersteunen. De ingrediënten zijn: pepermuntolie, eucalyptus-, steranijs-, petitgrain-, lavendel, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

TOCO THOLIN om vrijer te ademen!

Enkele druppels op uw zakdoek of in een stoombad. Ook borst of rug inwrijven met enkele druppels of dun met TOCO-THOLIN Balsem is aan te bevelen.

TOCO-THOLIN ontspant en verfrist.

Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc.

Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht!

Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met TOCO-THOLIN brengt de keel tot rust.

TOCO-THOLIN helpt bij de verzorging van de huid na insectenbeten, kwallenbeten, brandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen.

Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels TOCO-THOLIN op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt.

Sauna: een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.

Ligbad en voetbad. 5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.

Voor een frisse adem. De mond spoelen met een druppel TOCO-THOLIN in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel TOCO-THOLIN in het water van uw monddouche!

Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of TOCO-THOLIN Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness.

TOCO-THOLIN is een spierolie voor soepele spieren en gewrichten en dringt diep door in de spieren. Maar als u de spieren ook wilt masseren, kunt u beter TOCO-THOLIN Balsem nemen. Voor een hele lichaamsmassage of een groot oppervlak van het lichaam is MEDIMAS of NATUMAS massage-olie de beste keus!

TOCO-THOLIN Druppels helpen bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels. Bovendien hebben remmen zij op een natuurlijke manier schimmels, zoals voetschimmels en zwemmerseczeem.

Druppel 2 maal per dag TOCO-THOLIN Druppels op de nagel, zodanig dat de vloeistof ook goed tussen nagel en nagelbed komt. Ga hiermee door totdat het lelijke gedeelte van de nagel volledig is uitgegroeid. Bedenk dat een voetnagel gemiddeld 1 mm per maand groeit.

Zoals bekend kan bij schimmels de behandeling zeer langdurig zijn. Daarbij is het noodzakelijk nog enkele weken door te gaan met de druppels, ook nadat de aangetaste nagel schoon is. De druppels hebben een sterk remmende werking op de volgende schimmels: Microsporum canis var.canis, Microsporum persicolor, Microsporum nanum, Microsporum racemosum, Trichophyton erinacei, Trichophyton longifusum. Zij remmen ook sterk moeilijker te bestrijden schimmels als: Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton rubrum.

Gebruik na het douchen een schone handdoek voor het afdrogen van de voeten en draag slippers in openbare gelegenheden. Trek dagelijks schone sokken aan en wissel regelmatig van schoenen. Sprenkel er enkele druppels TOCO-THOLIN in. Zo houdt u een frisse geur in de schoenen en het helpt bij vermoeide voeten en (zweet)voetengeur.

Wanneer u aan de tenen een onplezierig gevoel krijgt dat aanzet tot krabben, bieden TOCO-THOLIN Druppels ook hulp. Wrijf 2 maal per dag enkele druppels op de plek. U zult zien dat dit gevoel (mede door de menthol) snel verdwijnt maar ook zal de huid zich binnen een paar dagen weer herstellen.


Alle TOCO-THOLIN-producten zijn dierproefvrij!


Verkrijgbaar in 3ml en 6 ml.

Datasheet

300330
0.01 kg
58 Items
8711784000040