NATUMAS WARM 500ML EN 5000ML.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Massage olie - Toco Tholin - natumas warm

  • 250 ml.
  • 500 ml.
  • 5 ltr.
excl. btw € 7,19
incl. btw € 8,70

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,16.

check Direct leverbaar

Omschrijving

NatuMas Warm is een massage olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid. Tevens beschermt NatuMas Warm, tegen kou en regen omdat deze olie wat vetter is .

Vóór de aktie of warming-up, de spieren en gewrichten goed inmasseren.

De etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, houden het lichaam soepel. Ze worden snel opgenomen in de spieren en bevorderen daar de doorbloeding.

Capsicum is het natuurlijke bestanddeel in deze massage olie wat zorgt voor het warmte-gevoel. Dit kan wat roodheid of een lichte irritatie veroorzaken. Douchen of transpireren verhoogt het warmte-gevoel.

Belangrijk is te weten dat bij NatuMas Warm, beweging nodig is om het warmte-gevoel op de huid te ervaren en dat vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt! Vindt u het warmtegevoel te sterk? Dan kunt u dit verminderen door te mengen met NATUMAS® of MEDIMAS® massage-olie.

NatuMas Warm massage olie is verkrijgbaar in:

250ml verpakking met handige schenktuit, ideaal bij weinig ruimte.

500ml verpakking met handige schenktuit die de olie spaarzaam in uw handen laat vloeien.

5ltr cans exlusief pomp.

Datasheet

300361
0.50 kg
2 Items
8711784000279