BALSEM_SPECIAAL.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Toco Tholin - spierbalsem speciaal

  • 50 ml.
  • 250 ml.
excl. btw € 8,15
incl. btw € 9,86

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,18.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Deze Spierbalsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formule en te koop in 50 ml en 250 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze spierbalsem ook veel gebruikt in de sportverzorging.

Deze balsem is ook verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor borst en/of rug inwrijven en warm houden.

Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën niet zo snel waardoor de werking langer is. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid bereikt worden.

Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding in de spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.

De Toco Tholin spierbalsem is zacht bij lichaamstemperatuur en laat zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen en afdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt.

De balsem bevat GEEN Methylsalicylate!

Datasheet

300350
0.10 kg
5 Items
8711784000064