CategorieënLogo USP

CND Shellac groothandel

CND is al jaren marktleider in professionele nagelproducten. De innovatieve uv-lak, CND Shellac, mag in geen groothandel of salon ontbreken. Deze uv-cured lak blijft ruim twee weken lang behouden! Het biedt een sterk en kwalitatief hoogstaand resultaat. De CND Shellac wordt eenvoudig verwijderd in acht minuten met een verzorgende remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel. Dankzij ons ruime aanbod is MAZ Beautyland voor uw salon dé CND Shellac groothandel. Plaats uw bestelling eenvoudig online. Bekijk ook onze Shellac kleurenkaart voor een handig overzicht van alle kleuren.

 

 

CND Shellac groothandel producten

Voor een complete inventaris bestelt u alles van CND Shellac in onze groothandel. De verschillende producten, waaronder Shellac top & Base en remover, koopt u in samen met een scala aan Shellac kleuren. Werkelijk alle tinten van de regenboog zijn verkrijgbaar in ons ruime online assortiment. Bekijk ook onze Shellac kleurenkaart voor een handig overzicht van alle kleuren.Shellac kleurenkaart. In onze CND Shellac groothandel zijn alle producten zeer scherp geprijsd.

Wat is CND Shellac?

CND Shellac is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Het werd een aantal jaar geleden geïntroduceerd door dit gerenommeerde merk. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo’n groot succes zou zijn had niemand gedacht. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit welke salon dan ook en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND Shellac en bestaan uit een hele andere formule. De formule van CND Shellac is namelijk nog steeds het best bewaarde geheim!

Is CND Shellac veilig?

Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik, ook voor zwangere dames. Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een Shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met een verzorgende CND Shellac Remover. Dit is een verwijderaar die macadamia olie bevat die de natuurlijke nagel intensief hydrateert terwijl de SHELLAC™ wordt verwijderd.

Hoe werkt CND Shellac?

Shellac is een systeem dat is ontwikkeld om samen te werken. Zo zijn de producten van CND die nodig zijn voor het aanbrengen van Shellac uitsluitend afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat Shellac kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden! Shellac wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND. Gecertificeerde salons werken dan ook allemaal volgens voorgaand genoemde stappen.

CND Shellac groothandel online

U kunt uw gehele voorraad vanuit uw eigen salon bestellen in onze CND Shellac groothandel. Online inkopen biedt nog meer voordelen doordat u uw bestelgeschiedenis kunt inzien en op die manier eenvoudig en snel hardlopers opnieuw kunt bestellen. MAZ Beautyland is dé CND groothandel. Wanneer u een account heeft bij MAZ Beautyland profiteert u van extra voordeel. In onze CND Shellac groothandel online ontvangt u namelijk MAZzelpunten waarmee u kunt sparen voor mooie kortingen!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen