SCULPTING-GEL-NEW-MIX-45G.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Astonishing Sculpting Gel New Mix 45gr

excl. btw € 39,50
incl. btw € 47,80

Door dit product te kopen verzamel je 47 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 47 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,94.

warning Voorraad laag wordt aangevuld

Omschrijving

Astonishing Sculpting Gel is een cross-linking oligomeerpolymeer met een perfecte balans tussen flexibiliteit en sterkte.Een innovatief UV / LED-systeem speciaal ontwikkeld voor de nagelprofessional. Deze Sculpting Gels staan de nagelprofessional toe om met gemak prachtige nagelverbeteringen te creëren.Elke Sculpting Gel-kleur heeft een consistente viscositeit zodat de nagelprofessional een applicatiemethode behoudt die consistent is. Alle Sculpting Gel-kleuren matchen met de kleuren van de acryl palette.

Verkrijgbaar in de volgende 6 kleuren: Clear, Transparent Pink, Soft Cover Blend, Cover, Global Wit en New Mix.

Kenmerken & Voordelen

- Consistente viscositeit voor consistente toepassing
- Niet-vergelende formule met violet verbeterde Global White
- Exacte overeenkomst van de kleurenpallet van ons Acrylsysteem
- Uit te harden in de astonishing UV / LED-lamp voor een perfect getimede uitharding voor C-curve verbetering en afwerkings polymerisatie.

Gebruik

Bereid de natuurlijke nagelplaat voor. Verwijder de nagelriem en verontreinigingen met Astonishing Blue Scrub en een een nailwipe. Neem de UV / LED-bouwgel op één kant van de professionele gel penseel en schuif op de nagelplaat en zweef licht over de natuurlijke nagel, tipverlenging of gebouwde nagel. Vijl om te voltooien en een eindig met een mooie astonishing toplaag.

Datasheet

AST-1210873037
1 Item
1116084001815
Klanten kochten ook