CategorieënLogo USP

Salon stoel

Visagist, pedicure, manicure of kapper; voor elke specialist in de beauty en wellnessbranche is een degelijke salon stoel belangrijk! Dit geldt zowel voor uzelf als voor uw klant. Uiteraard is het belangrijk dat u iedere behandeling zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Maar wanneer uw klant comfortabel in uw salon stoel zit, draagt dit absoluut bij aan de beleving. Wij weten als geen ander dat iedere specialisatie zo zijn eigen eisen heeft. Daarom is het stoelen aanbod van MAZ Beautyland ook zo breed!

Ons assortiment van Salonstoelen

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €133,80
incl. btw €161,90
excl. btw €113,20
incl. btw €136,97
excl. btw €257,40
incl. btw €311,45
excl. btw €288,30
incl. btw €348,84

excl. btw €144,10
incl. btw €174,36
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Salon stoel groothandel

Voor de gehele inrichting van uw salon kunt u terecht bij MAZ Beautyland! Een professionele salon stoel uit onze groothandel is een belangrijk onderdeel hiervan. Hiernaast vindt u bij ons tevens alle beauty apparatuur en instrumententafels voor uiteenlopende behandelingen, maar ook bijzondere presentatie en balie mogelijkheden. Een salon stoel uit onze groothandel zal altijd aan alle kwaliteitsstandaarden voldoen en scherp geprijsd zijn. Dit kunt u overigens verwachten van al onze producten!

Witte salon stoel

Met een witte salon stoel zit u eigenlijk altijd goed. De kleur wit staat onder andere voor puurheid, netheid en helderheid. Dit zijn allemaal kwaliteiten die volgens MAZ Beautyland gewaardeerd worden door klanten. Door in uw salon gebruik te maken van een witte salon stoel geeft u aan dat u schoon, netjes en hygiënisch werkt. Het dragen van salonkleding zal dit versterken en bovendien een professionele uitstraling geven aan uw salon!

Salon stoel kopen

Bij MAZ Beautyland zit u goed als u een nieuwe salon stoel wilt kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment en zullen altijd ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Om hier nog duidelijker in te zijn, staat in onze webshop bij elk product de verwachte levertijd aangegeven! Online maakt u eenvoudig een account aan voordat u een salon stoel gaat kopen. Hiermee kunt u te allen tijde de status van uw bestelling inzien, maar ook uw bestelgeschiedenis bekijken. Erg handig wanneer u inkopen doet bij MAZ Beautyland!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen