CategorieënLogo USP

Reinigingsmiddelen nagelsalon

Er komt een hoop kijken bij het schoon en hygiënisch houden van uw nagelsalon. Gelukkig heeft MAZ Beautyland de beste reinigingsmiddelen voor iedere nagelsalon. Met onze speciale reinigers voor uw behandelstoelen, tegelvloeren en zelfs desinfectiemiddelen voor verschillende oppervlaktes, is het een fluitje van een cent om te voldoen aan de hoogste standaard en strengste eisen. De reinigingsmiddelen voor uw nagelsalon zijn verkrijgbaar in grootverpakking voor een scherpe prijs!

Ons assortiment van Reiniging studio interieur

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel)
excl. btw €15,34
incl. btw €18,56
excl. btw €3,50
incl. btw €4,24
excl. btw €12,26
incl. btw €14,83
excl. btw €9,16
incl. btw €11,08
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Reinigingsmiddelen nagelsalon desinfectie

Naast de verschillende reinigingsmiddelen voor uw nagelsalon vindt u ook desinfectie, cleaners en removers voor zowel uw instrumenten als uw behandelingen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van UV lampen voor gelnagels, kunt u hier het beste een UV-cleaner voor gebruiken. En voor optimale hygiëne die de huid niet uitdroogt, gebruikt u natuurlijk speciale huiddesinfectie. Profiteer van ons uitgebreide assortiment reinigingsmiddelen voor de nagelsalon en geef infecties geen kans!

Reinigingsmiddelen nagelsalon bestellen

Bij MAZ Beautyland kunt u voordelig uw reinigingsmiddelen voor de nagelsalon bestellen. U profiteert van scherpe prijzen en ontvangt u gratis MAZzelpunten bij elke bestelling. Deze punten kunt u, wanneer u maar wilt, inwisselen voor extra korting. Dat is dus dubbel mazzel wanneer u weer reinigingsmiddelen voor uw nagelsalon gaat bestellen! Doordat wij trouwens de nagelgroothandel van de Benelux zijn hoeft u ze niet alleen te besteden aan uw reiniging. Dit kan aan alles wat u nodig heeft voor uw salon!

Reinigingsmiddelen nagelsalon groothandel

U vindt alles van A tot reinigingsmiddelen voor uw nagelsalon in onze groothandel. Wij hebben een compleet aanbod! De gehele beauty en wellnessbranche van Nederland en België kan al sinds 2005 terecht bij MAZ Beautyland. Zelfs voor lesmateriaal kunt u bij ons terecht. Zo blijft u altijd een constante kwaliteit leveren aan uw klanten. Zo bestelt u eenvoudig uw oefenvingers samen met uw reinigingsmiddelen voor de nagelsalon in onze online groothandel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen