CategorieënLogo USP

Desinfectie schoonheidsspecialiste

Een goede hygiëne is voor iedereen belangrijk. Daarom vind u bij ons professionele desinfectie. Als schoonheidsspecialiste bent u in nauw contact met u klanten en is het gebruik ervan zowel voor uzelf als uw klanten een absolute must. Let wel op dat u producten gebruikt die niet meer dan 80% alcohol bevatten. Op die manier kunnen bacteriën goed verweken en kan de alcohol optimaal zijn werk doen. Voor desinfectie voor de schoonheidsspecialiste bent u bij MAZ Beautyland aan het juiste adres!

Huiddesinfectie schoonheidsspecialiste

MAZ Beautyland heeft een uitgebreid assortiment met speciale huiddesinfectie voor u als schoonheidsspecialiste. Overmatig gebruik van desinfectie voor de huid kan echter als gevolg hebben dat deze gaat uitdrogen. Om ervoor te zorgen dat uw handen bijvoorbeeld niet uitdrogen is er ook handhygiëne zonder alcohol. Als schoonheidsspecialiste gebruikt u namelijk meer huiddesinfectie dan de gemiddelde persoon. Voor de desinfectie van uw salon instrumenten hebben wij eveneens speciale reiniging zoals bijvoorbeeld ultrasoon reinigers.

Desinfectie schoonheidsspecialiste groothandel

Wanneer u uw desinfectie voor de schoonheidsspecialiste in onze groothandel bestelt profiteert u van zeer scherpe prijzen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat een u een veilige (werk)omgeving heeft voor uzelf, collegaś en uw klanten! Vergeet niet om ook een goede reiniging voor uw saloninterieur in onze beauty groothandel mee te bestellen met uw desinfectie voor de schoonheidsspecialiste. MAZ Beautyland zorgt voor een snelle levering van uw bestelling!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen