CategorieënLogo USP

Praktijk handschoenen

Werkt u als pedicure, manicure of nagelstylist? Gebruik in uw praktijk altijd handschoenen! Door deze te dragen beschermt u uzelf en uw klanten. Daarbij geeft u ook het juiste signaal af, dat hygiëne bij u in de praktijk voorop staat. Handschoenen zorgen ervoor dat bacteriën en andere ziekteverwekkers geweerd worden. Bij MAZ Beautyland zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende maten. Bestel de kleur die perfect past bij de huisstijl van uw praktijk!

Ons assortiment van Praktijk handschoenen

Artikel 1 tot en met 11 (van 11 artikel)
excl. btw €4,99
incl. btw €6,04
excl. btw €14,95
incl. btw €18,09
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €19,95
incl. btw €24,14

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €12,95
incl. btw €15,67
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Praktijk handschoenen pedicure

Omdat u in nauw contact staat met klanten is een goede bescherming belangrijk in uw praktijk. Handschoenen en mondkapjes zijn voor u als pedicure daarom onmisbaar. Bij het vijlen van nagels en verwijderen van eelt komt flink wat stof vrij, dit wilt u natuurlijk niet binnen krijgen. Ook wilt u niet verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van aandoeningen als zwemmerseczeem bijvoorbeeld. Wanneer u in uw praktijk handschoenen gebruikt, laat u als pedicure zien dat u de hygiëneregels volledig in acht neemt!

Praktijk handschoenen latex

Natuurlijke producten zijn prettig om mee te werken in de praktijk. Gebruik daarom handschoenen van latex. Deze worden gemaakt van een natuurlijk materiaal, van het melksap van de rubberboom om precies te zijn. Is er iemand bij u in de praktijk allergisch voor handschoenen van latex? Dan hebben wij ook stevige handschoenen van nitril in ons uitgebreide assortiment! Bij MAZ Beautyland vind u overigens alles op het gebied van kleding en bescherming.

Praktijk handschoenen nitril

Het is altijd handig om in uw praktijk ook handschoenen van nitril op voorraad te hebben. Het komt namelijk nogal eens voor dat iemand een allergie of intolerantie heeft voor latex. Daarbij heeft nitril een hoge perforatie bestendigheid. Een absoluut pluspunt wanneer u met scherpe instrumenten werkt in uw praktijk. Handschoenen van nitril zijn bestand tegen oliën en vetten en behouden ook als ze nat zijn een uitstekende grip. Bestel ze eenvoudig online bij de pedicure groothandel van de Benelux!

Praktijk handschoenen groothandel

Bij MAZ Beautyland bestelt u online eenvoudig alle benodigdheden voor uw praktijk. U vindt naast handschoenen in onze groothandel ook werkschorten en kleding. Deze zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook mooi om te zien. Alles zal altijd als gegoten, want u heeft een ruime keuze uit verschillende maten. Geef uw praktijk een professionele uitstraling. De handschoenen in onze groothandel zijn trouwens net als de rest van ons uitgebreide assortiment scherp geprijsd!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen