PERMSAL_VITAMINE_D3_SUPPLEMENT_MAZ.JPEG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Permsal Vitamine D3 25mcg

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Permsal vitamines en mineralen supplement D3

Vooral in de winter en in het voorjaar is het in Nederland niet mogelijk om voldoende natuurlijk vitamine D via UV-straling op te nemen. Zelfs niet op een onbewolkte winterse dag. Ook ouderdom zorgt ervoor dat onze aanmaak van vitamine D verminderd. Daarom hebben we juist extra behoefte aan vitamine D3.

Waarom is vitamine D3 zo belangrijk:
-In combinatie met magnesium, hét sleutelmineraal, ondersteunt zodat D3 nog beter kan worden opgenomen in ons lichaam.
-Sterkere botten: Een vitamine D supplement kan (zeker bij ouderen) helpen bij het voorkomen van osteoporose, botbreuken en andere fracturen.
-Sterkere spieren: Meer vitamine D zorgt voor meer spierkracht en kan bij mannen ook de hoeveelheid testosteron (hormoon dat mede zorgt voor spiergroei) verhogen.
-Verlaagd risico op diabetes: Een tekort aan vitamine D verdubbeld het risico op insulineresistentie wat kan leiden tot diabetes type 2. Ook kan voldoende aanvulling van vitamine D het risico op diabetes type 1 bij kinderen behoorlijk verlagen.
-Verlaagd risico op kanker: Voldoende vitamine D verlaagt de kans op bepaalde vormen van kanker.
-Goed voor je hart: Het verlaagt de hoeveelheid triglyceriden in het bloed, stimuleert de bloedcirculatie en verbetert cholesterolwaarden.
-Draagt bij aan een gezond immuunsysteem.

Vitamine D3 bevat 90 capsules. Per softgelatine capsule 25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 IU). In Nederland is dit de hoogste dosering vitamine D3 die als voedingssupplement verkrijgbaar is én van natuurlijk oorsprong.

Gebruik:
Dagelijks 1 vitamine D3 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij slikproblemen mag capsule geopend worden.

Samenstelling:
Bevat per softgelatinecapsule: Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg (1000 IE) Hulpstoffen: gelatine, soja, glycerine.
Gegarandeerd vrij van: Maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
De vitamine D is van natuurlijke oorsprong.

Datasheet

599019547
Nieuw
8717473125780