WIZARDDRAADLOOSVOETPEDAAL.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pedicuremotor Voetpedaal Universeel Draadloos

excl. btw € 119,00
incl. btw € 143,99

Door dit product te kopen verzamel je 143 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 143 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 2,86.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Podomonium introduceert een draadloze voetpedaal Wizard voor uw Pedicuremotor , dit draadloos voetpedaal Wizard past op alle Pedicuremotoren zoals alle Podomonium motoren en de Orthofex motoren & PodoBreeze , Hadewe Enz.

Zonder dat je Pedicuremotor omgebouwd hoeft te worden kan je nu een voetpedaal aansluiten op jouw favoriete pedicuremotor.

FREZEN WISSELEN:

Het wordt zo makkelijk om even snel een frees te wisselen , je drukt 1 keer op het voetpedaal en je motor gaat uit zonder met vieze handen aan de aan/uit knoppen te komen , hoe ideaal is dat!


De set bestaat uit een draadloos stopcontact die in een normaal stopcontact ingeplugd kan worden en een draadloos voetpedaal die afgestemd is op het draadloos stopcontact.

Het geheel komt met een duidelijke beschrijving (manual) PodoMonium Wizard Draadloos Voetpedaal voor alle Pedicuremotoren.

De Wizard wordt standaard met een geplaatste batterij geleverd ( knoopcelbatterij ) + 1 extra knoopcelbatterij als reserve.

Datasheet

410052
Nieuw
1 kg
3 Items
6097444982935