NatraCure Gel teen scheider 2 st
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Nieuw

NatraCure Gel teen scheider 2 st

Met de NatraCure teen scheider houd je tenen netjes uit elkaar, zodat wrijving en druk worden voorkomen. Vermindert direct pijn.

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

NatraCure teen scheider

Wanneer de tenen uit elkaar gehouden moeten worden om pijn door druk of wrijving te voorkomen, dan is deze teen scheider zeer eenvoudig en effectief toe te passen. De vorm van de teen scheider zorgt ervoor dat het netjes tussen de tenen past en direct comfortabel aanvoelt. De teen scheiders zijn dun genoeg (ca. 2,5 mm) om tussen alle tenen te passen. Deze gel tenenspreiders verlichten onmiddellijk de druk op de tenen door ze van elkaar te scheiden, waardoor pijn veroorzaakt door likdoorns, overlappende tenen en nagelproblemen wordt verlicht. De zachte gel dempt en beschermt tussen de tenen en past gemakkelijk in de meeste schoenen, zodat je de hele dag comfortabel kunt staan ​​en lopen. Elke gel teen scheider is op unieke wijze verrijkt met minerale olie en vitamine E voor meer comfort en zachtheid. Langdurig, wasbaar en herbruikbaar.

Eigenschappen

  • Voorkomt wrijving en irritatie
  • Wasbaar & herbruikbaar
  • Bevat 100% minerale olie gel
  • Verpakt per 2 stuks
  • Universele maat

Hoe te gebruiken

Was en droog de voeten. Plaats teenschreider tussen de tenen met de langere "vin" bovenaan. Dagelijks 3-4 uur van de 
huid verwijderen om de huid te laten ademen.

Wasinstructie

Handwas met milde zeep en volledig aan de lucht drogen voor hergebruik. Bestrooi met poeder als de gel plakkerig wordt.

Waarschuwing

Niet op een open wond plaatsen. Als bij het gebruiken van het product irritatie, ongemak of slechte bloedsomloop optreedt, stop dan 
onmiddellijk met het gebruik en neem contact op met uw arts. Als u diabetes, neuropathie of een slechte bloedsomloop heeft, raadpleeg dan een arts voor gebruik.


Datasheet

PDC-811100018693
811100018693