CategorieënLogo USP

Nagelvijl Hoge Kwaliteit

De vijlen ontwikkeld door Gorge Nails voldoen aan hoge kwaliteitseisen met name om de integriteit van de natuurlijke nagel te bewaken.
Deze vijlen kunnen bij dezelfde klant opnieuw gebruikt worden, als ze gewassen worden en daarna gesprayd met barbicide.

Ons assortiment van Nagelvijl Hoge Kwaliteit

Artikel 1 tot en met 9 (van 9 artikel)
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

De meeste nagelvijlen zijn bedekt met een laagje van harde, kristallijne mineraal, zogenaamd “siliciumcarbide”. Siliciumcarbide is een goedkoop materiaal met een hardheid van 9: bijna net zo hard als diamant dus - geen wonder dat deze vijlen zo effectief zijn.

Nagelvijlen met diamantgrit zijn het meest effectief en wat geldt voor ieder vijl geldt ook hier: ga er zorgvuldig en voorzichtig mee om, zodat je voorkomt dat de nagelplaat te ver gevijld wordt of er te veel van de kunstnagelproduct wordt verwijderd.

Wit gekleurde nagelvijlen zijn meestal voorzien van een laagje aluminiumoxide.

Aluminiumoxide is een wit, zachter schuurmateriaal met een hardheid van 7,5.  Het is ongeveer 25% zachter dan diamant en 15% zachter dan zwart siliciumcarbide, maar nog steeds 60% harder dan de natuurlijke nagel en ongeveer 50% harder dan kunstnagelproducten.

Vijlen die zijn vervaardigd van diamant of siliciumcarbide zijn agressiever. Je loopt hiermee het risico de nagelplaat te beschadigen. Met een vijl van aluminiumoxide zal dit veel minder snel gebeuren. Vandaar dat wij at Gorge Nails onze vijlen hebben laten maken met aluminiumoxide voor ‘zachte kunstnagelproducten’ bv soak off gels en acrygel-achitge producten.

Toch kun je met iedere nagelvijl de nagelplaat beschadigen als je er roekeloos mee omgaat... zelfs met buffer sponge vijlen!

Het is belangrijk op te merken dat wanneer je exact dezelfde gritgrootte vergelijkt met dezelfde neerwaartse druk diamant zichtbaar agressiever is dan siliciumcarbide dat zichtbaar agressiever is dan aluminiumoxide als gevolg van de eigenschap “hardheid”.

De nagelplaat is misschien stevig en duurzaam, maar het heeft een zeer geringe oppervlakte-hardheid en kan snel slijten wanneer deze wordt opgeruwd met een vijl (welke vijl dan ook)

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen