CategorieënLogo USP

Mykored

Voor een voetverzorgingsmiddel met een hoge hygiënische kracht moet u Mykored hebben! Dit is een product dat speciaal is ontwikkeld voor de verzorging en geurverbetering van teennagels en de ruimte tussen de tenen. Ook bij voetschimmel biedt dit gerenommeerde merk tijdig een oplossing! De bescherming en verzorging van Mykored is in de praktijk al zeer betrouwbaar gebleken. Wacht daarom niet langer en laat uw klanten zorgeloos in nauwe schoenen lopen en het zwembad bezoeken!

Ons assortiment van Mykored

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel)
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Mykored groothandel

Regelmatig bezoek aan zwembaden of sauna’s verhoogt de kans op schimmelinfecties. De oplossing hiervoor vindt u in Mykored. Dit product is in onze pedicure groothandel voordelig verkrijgbaar, net als al uw pedicure instrumenten. Wij bieden u de beste kwaliteit. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alle producten van Mykored getest zijn door dermatologen. Bij MAZ Beautyland hebben we Mykored in ons groothandel assortiment, omdat wij heilig geloven in dit merk!

Mykored voetverzorging

Er zijn verschillende manieren om Mykored voetverzorging aan te brengen, het is aan u welke manier van aanbrengen uw voorkeur heeft. Of u nu graag druppels of een spray gebruikt, u bent altijd voordelig uit bij MAZ Beautyland! Wilt u naast Mykored meer voetverzorging producten gebruiken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online. Voor alles wat u in onze webshop koopt ontvangt u MAZzelpunten, deze kunt u elk moment inwisselen voor extra korting. Dat is dubbel mazzel!

Mykored bestellen

Wanneer u een account aanmaakt in onze webshop kunt u nog makkelijker Mykored bestellen. In uw bestelgeschiedenis ziet u eenvoudig welke producten favoriet zijn, steeds opnieuw zoeken is daarom niet nodig. U kent zelfs volledige bestellingen herhalen. Mykored bestellen doet u daarom bij MAZ Beautyland! En zo vergeet u ook niet om het belangrijkste van alles in te kopen: desinfectie en reiniging. Een goede hygiëne is namelijk ontzettend belangrijk voor u als salonhouder!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen