CategorieënLogo USP

Mondmasker schoonheidsspecialist

Vanwege het nauwe contact met klanten is een mondmasker voor u als schoonheidsspecialist ontzettend belangrijk. Door het dragen van de juiste beschermende kleding zorgt u niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor uw klanten. Met een mondmasker bent u als schoonheidsspecialist beschermd tijdens een behandeling. Daarbij helpt het u om te voorkomen dat u uw mond of neus aanraakt. Bacteriën en virussen hebben minder kans om zich te verspreiden!

Ons assortiment van Mondmaskers

Artikel 1 tot en met 11 (van 11 artikel)
excl. btw €1,19
incl. btw €1,19
excl. btw €49,00
incl. btw €49,00
excl. btw €4,95
incl. btw €4,95
excl. btw €2,95
incl. btw €2,95

excl. btw €9,95
incl. btw €9,95
excl. btw €4,98
incl. btw €4,98
excl. btw €8,95
incl. btw €8,95
excl. btw €6,95
incl. btw €6,95

excl. btw €7,95
incl. btw €7,95
excl. btw €7,95
incl. btw €7,95
excl. btw €2,49
incl. btw €3,01
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Mondmasker schoonheidssalon

Als schoonheidsspecialist vijlt u nagels, verwijdert oneffenheden van de huid van uw klant en onthaart u. Een mondmasker is in de schoonheidssalon daarom onderdeel van de standaard uitrusting. Net als handschoenen en beschermende kleding. We hebben salonkleding speciaal voor mannen en vrouwen. Bij MAZ Beautyland zorgen wij ervoor dat uw mondmaskers zo snel mogelijk bij uw schoonheidssalon afgeleverd worden. Doordat wij vanuit eigen voorraad leveren hoeft u niet lang te wachten!

Mondmasker schoonheidsspecialist groothandel

Bij MAZ Beautyland kunt u zowel in kleine als grote oplage een mondmasker voor de schoonheidsspecialist kopen. Als beauty groothandel van de Benelux weten wij dat hygiëne altijd voorop staat. Onze mondmaskers voldoen aan de volgende waarden:

  • Medisch hulpmiddel
  • NEN-EN 14683 norm
  • Hoog neus gedeelte
  • Hypoallergeen
  • Niet vochtdoorlatend

Naast de medische mondmaskers voor eenmalig gebruik, hebben wij ook uitwasbare maskers die beschermen tegen: aerosol, niezen, nauw contact en stof. Dit mondmasker voor de schoonheidsspecialist uit onze groothandel kan zeker 30 keer uitgewassen worden.

Mondmasker schoonheidsspecialist bestellen

Naast dat u een beschermend mondmasker als schoonheidsspecialist kunt bestellen hebben wij ook een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en overige bescherming. Vergeet ook de reinigingsproducten voor uw salon en desinfectie voor de huid niet! Door een mondmasker voor de schoonheidsspecialist te bestellen bij MAZ Beautyland kunt u een optimale hygiëne waarborgen en geeft u het juiste signaal af aan uw klanten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen