CategorieënLogo USP

Mondkapjes pedicure

In de beautybranche staat u in nauw contact met uw klanten. Als extra bescherming heeft MAZ Beautyland mondkapjes voor u als pedicure. Een goede hygiëne is namelijk ontzettend belangrijk voor het voorkomen van infecties. Voor zowel uw klanten als uzelf draagt u mondkapjes. Als pedicure vijlt u nagels en verwijdert u eelt en dode huidcellen. Met een mondkapje bent u beschermd tijdens een behandeling. Bekijk ons aanbod online!

Ons assortiment van Mondkapjes en Haarnetjes

Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikel)
excl. btw €5,95
incl. btw €7,20
excl. btw €1,19
incl. btw €1,19
excl. btw €49,00
incl. btw €49,00
excl. btw €4,95
incl. btw €4,95

excl. btw €2,95
incl. btw €2,95
excl. btw €8,95
incl. btw €8,95
excl. btw €6,95
incl. btw €6,95
excl. btw €7,95
incl. btw €7,95

excl. btw €7,95
incl. btw €7,95
excl. btw €2,49
incl. btw €3,01
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Mondmaskers pedicure

Heeft u vragen over onze mondmaskers voor de pedicure? Wij beantwoorden ze graag. De mondkapjes die u bij MAZ Beautyland besteld voldoen aan de volgende waarden:

  • Medisch hulpmiddel
  • NEN-EN 14683 norm
  • Hoog neus gedeelte
  • Hypoallergeen
  • Niet vochtdoorlatend

U vindt sowieso altijd een uitgebreide specificatie bij onze producten. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat uw aanvullende vragen niet beantwoord zijn over de mondmaskers voor de pedicure. Neem dan gerust contact met ons op!

Mondkapjes pedicure groothandel

U kunt eenvoudig mondkapjes bestellen in onze pedicure groothandel. Voor elke bestelling, groot of klein, zorgen wij voor een snelle levering. Ook krijgt u van ons altijd 100% service! Naast de mondkapjes voor u als pedicure vindt u in onze groothandel bescherming in de vorm van kleding en handschoenen. Met al deze middelen zorgt u voor een prettige en hygiënische werkomgeving. En een plek waar uw klanten graag komen, steeds weer opnieuw!

Mondkapjes pedicure kopen

Wilt u praktijk kleding en bescherming in de vorm van mondkapjes voor de pedicure kopen? Dan bent u bij MAZ Beautyland aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment met producten die voldoen aan een hoge standaard. Zowel de gezondheid van u als uw klanten is voor ons belangrijk. Wanneer u als pedicure mondkapjes gaat kopen, vergeet dan niet om reinigingsproducten voor uw salon en desinfectie voor de huid aan te schaffen. Een goede hygiëne staat altijd voorop!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen