CategorieënLogo USP

Mondkapjes nagelsalon

Als pedicure of manicure staat u in nauw contact met de klant. Om uw klant en uzelf te beschermen koopt u bij MAZ Beautyland mondkapjes voor in de nagelsalon. We hebben een uitgebreid assortiment beschermende kleding. Deze draagt u uiteraard voor uw eigen veiligheid, maar met het dragen van mondkapjes in uw nagelsalon waarborgt u ook de veiligheid van uw klanten! Door een mondkapje te dragen verkleint u de kans op verspreiding van bacteriën en virussen.

Ons assortiment van Mond stofkapjes

Artikel 1 tot en met 9 (van 9 artikel)
excl. btw €1,19
incl. btw €1,19
excl. btw €49,00
incl. btw €49,00
excl. btw €4,95
incl. btw €4,95
excl. btw €2,95
incl. btw €2,95

excl. btw €8,95
incl. btw €8,95
excl. btw €6,95
incl. btw €6,95
excl. btw €7,95
incl. btw €7,95
excl. btw €7,95
incl. btw €7,95

excl. btw €2,49
incl. btw €3,01
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Mond stofkapjes nagelsalon

Nagels vijlen levert stof op. Door de speciale mond stofkapjes in uw nagelsalon te gebruiken blijft u beschermd en kunt u ongehinderd doorwerken. De mondkapjes die u bij MAZ Beautyland bestelt voldoen aan de volgende waarden:

  • Medisch hulpmiddel
  • NEN-EN 14683 norm
  • Hoog neus gedeelte
  • Hypoallergeen
  • Niet vochtdoorlatend

Als manicure of pedicure is het dragen van mondkapjes verstandig. Gebruik daarom altijd professionele mond stofkapjes in uw nagelsalon! Hygiënisch werken is altijd belangrijk. Hiervoor hebben wij de nodige professionele bescherming zoals handschoenen in het assortiment.

Mondkapjes nagelstyliste

Het gebruik van nagellak levert geen stof op, maar u bent wel bezig met de handen van uw klant. Door mondkapjes als nagelstyliste te gebruiken voorkomt u het aanraken van uw eigen mond en neus. Uw klanten zullen uw inzet om hygiënisch te werken ongetwijfeld als prettig ervaren. En daarbij ook zien als professional. Niet alleen mondkapjes zijn als nagelstyliste belangrijk, denk ook aan speciale bedrijfskleding. Wij hebben kleding zowel voor mannen als voor vrouwen!

Mondkapjes nagelsalon groothandel

Bestel uw mondkapjes voor de nagelsalon in onze groothandel en wij zorgen voor een snelle levering. Of u nou een grote of een kleine bestelling doet in onze nagelgroothandel, u krijgt daarbij altijd 100% service van ons. Vergeet niet om goede reinigingsproducten zoals desinfectie voor de huid mee te bestellen met uw mondkapjes. Voor uw nagelsalon vindt u in onze groothandel alles op het gebied van hygiëne!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen