CategorieënLogo USP

Young Nails Liquid

De naam zegt het eigenlijk al, Young Nails Liquid is een vloeistof. Met de vloeistof creëert u heldere nagels die zo transparant zijn als glas. De vloeistof is makkelijk verwerkbaar en zal uit zichzelf uitvlakken. Het zorgt voor een goede hechting en is perfect te gebruiken in combinatie met de acryl poeders van Young Nails. Zo maakt u verbluffende nagels geschikt voor elke gelegenheid. Welke klant wil dat nu niet?! En met de drie primaire kleuren van Young Nails Liquid kunt u uiteraard elke kleur van de regenboog maken!

Ons assortiment van Liquid

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €13,95
incl. btw €16,88
excl. btw €13,95
incl. btw €16,88
excl. btw €13,95
incl. btw €16,88
excl. btw €139,99
incl. btw €169,39

excl. btw €34,95
incl. btw €42,29
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Young Nails Liquid groothandel

Een goed begin is het halve werk! Daarom koopt u in onze Young Nails Liquid groothandel de beste vijlen en freesbitjes. Zo kunt u alle oneffenheden verwijderen en de nagels van uw klanten perfect vormgeven. En MAZ Beautyland zou geen Young Nails Liquid groothandel zijn als we niet ook de beste Young Nails Gels in ons uitgebreide assortiment zouden hebben. Bekijk ons ruime aanbod met alles voor de gehele beauty- en wellnessbranche. Van interieur en bescherming tot de hoogwaardige producten.

Young Nails Liquid gekleurd

U maakt niet alleen glasheldere nagels met Young Nails Liquid, ook gekleurd kunt u alle kanten op. Er zijn maar liefst drie verschillende kleuren; rood, geel en blauw. Met deze primaire kleuren kunt u het volledige kleurenpalet mengen en schitterende glas in lood effecten maken op de nagels. In het filmpje ziet u heel mooi hoe dit te werk gaat. En oefening baart kunst! Wacht dus niet langer om de Young Nails Liquid gekleurd uit te proberen en de diensten in uw salon uit te breiden.

Young Nails Liquid kopen

Bij MAZ Beautyland kunt u online Young Nails Liquid kopen! U hoeft dus niet de deur van uw salon uit om inkopen te doen. Zo bespaart u tijd en geld! Zeker met de scherpe prijzen die wij hanteren. Naast dat u Young Nails Liquid kan kopen in onze webshop hebben wij Young Nails tips en lijm die het nog leuker maakt om snel en makkelijk een applicatie in te blenden. En met ons assortiment van Top Coat is vrijwel elke finish te bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen