CategorieënLogo USP

Lecenté Nailart

Er is bijna geen product veelzijdiger dan Lecenté Nailart. De verschillende glitters van dit prachtige merk zijn eenvoudig te gebruiken bij praktisch alle nagelsystemen. Of je ze nu door acrylpoeder of gel wilt mengen, of wilt aanbrengen op een gelpolish, Lecenté Nailart werkt ontzettend fijn! Bij MAZ Beautyland kunt ze u eenvoudig en vooral voordelig online inkopen. En met ons puntensysteem heeft u nog eens dubbel mazzel, de MAZzelpunten leveren u namelijk extra korting op en zijn altijd in te wisselen! 

Lecenté Nailart groothandel

Voor de gehele Benelux is MAZ Beautyland dé Lecenté Nailart groothandel. Wij hebben een ruim assortiment! Experimenteer met de verschillende kleuren en glitters en u zult ontdekken hoe eindeloos de effecten zijn. Een lichte glitter werkt op een donkere ondergrond weer heel anders dan op een ondergrond in dezelfde kleur… maar dat hoeven we u als professional natuurlijk niet te vertellen. Wanneer u uw inkopen doet bij onze Lecenté Nailart groothandel hoeft u niet lang te wachten, wij zorgen voor een snelle levering!

Lecenté Nailart soorten

Van ultieme rockster nagels voor een avond je uit tot een parelachtige glans voor elke dag. Met de verschillende Lecenté Nailart soorten kunt u alle kanten op. Dat betekend dat uw klanten het hele jaar rond bij u langs kunnen komen voor een verbluffende nagelstyling! Bij MAZ Beautyland hebben we de volgende lijnen van Lecenté Nailart;

Zoals gezegd kun je Lecenté Nailart met vrijwel alle soorten danwel systemen gebruiken!

Lecenté Nailart Tools

Als nagelstylist weet u als geen ander dat goede Lecenté Nailart Tools ontzettend belangrijk zijn. Met de juiste kwasten kunt u precisiewerk uitvoeren en de mooiste kunstwerken maken van elke nagel! Om maar eens een paar voorbeelden te noemen; met Lecenté Nailart Tools kunt u eenvoudig glitters op hun plek schuiven en mooie dots stempelen.

Let op! Het is belangrijk dat u niet meer dan 30% van de Lecenté Nailart mengt met de gel of acryl die u gebruikt. Dit om ervoor te zorgen dat de gel of acryl nog optimaal blijft werken.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen