BARBICIDE-DISINFECTANT-16OZ.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barbicide Desinfectievloeistof 473ml CONCENTRAAT

excl. btw € 10,25
incl. btw € 12,40

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,40.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Barbicide desinfectie concentraat 1.9 liter. Breedspectrum desinfectant op Ziekenhuisniveau, EU goedgekeurdBarbicide is de marktleider in desinfectie sinds 1947

Barbicide is de marktleider in desinfectie sinds 1947! Werkt effectief tegen Bacterien en Schimmels. Bestrijd Pseudomonas, Stafylokokken, Salmonella. Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en nagelstylistes Veilig voor niet-poreuze oppervlakten inclusief zonnebanken, metalen, roestvast staal, kammen, borstels, rollers en scheermessen Geconcentreerd - eenvoudig te mengen zonder dat het opslagruimte inneemt! Anti-roest formule beschermt uw kostbare scharen. Laat geen vlekken achter
Let Op: Barbicide is een bij het Ctgb - College voor toelating gewassen en biociden - geregistreerd desinfectiemiddel onder nummer 13644N.
Lees voor gebruik eerst het etiket en de produktinformatie.

Hoe lang duurt het en hoe werkt het?
Er zijn 3 niveau’s van behandelen:

schoonspoelen en verwijderen van restanten
desinfecteren voor het verwijderen van micro-organismen
steriliseren doodt alle micro-organismen

Barbicide werkt al binnen 5 minuten en kan alle bacteriën, schimmels (gisten) doden. Voor het schoonspoelen en desinfecteren adviseren wij een tijd van 5 tot 10 minuten. Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen.

Datasheet

BA004
0017922516113
Klanten kochten ook