10-OZ-PINK-LILY-ONEMINUTEMANICURE_MAZ.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ONE MINUTE MANICURE Scrub Pink Lily

  • 85gr
  • 850 gr
  • 283 gr

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Werking One Minute Manicure:
Verleidelijk en zacht. One Minute Manicure exfolieert, herstelt en hydrateert de huid met een aantrekkelijke botanische mix op basis van essentiële oliën en triple-gefreesd Dode Zee minerale zouten.

Gebruik van One Minute Manicure:
Het zout en olie van de One Minute Manicure goed schudden om het met elkaar te laten mengen. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid One Minute Manicure aan op handen of voeten, met cirkelvormige bewegingen met de handen wrijven voor een natuurlijke en effectieve afschilfering van de dode huidcellen. Scrub ook met de One Minute Manicure rond het nagelbed om de dode nagelriemen te verwijderen en de bloedsomloop te verbeteren.
Afspoelen met handwarm water en de huid droog deppen. Masseer de resterende olie van One Minute Manicure in de huid, nagels en nagelriemen tot het volledig geabsorbeerd is. Dankzij de One Minute Manicure zullen de handen per direct zijdezacht aanvoelen door deze behandeling van één enkele minuut!

Ingrediënten One Minute Manicure:
Zeezout / Dode Zee zout, Caprylic / Capric triglyceride, Walnut Seed olie, avocado-olie, druivenpitolie, Apricot Kernal Oil, Jojoba Seed Oil, Fragrance, FD & C Yellow # 5, FD & C Red # 40.

Aantal behandelingen per verpakking:
10 oz / 283 gram goed voor 100 behandelingen
30 oz / 850 gram goed voor 300 behandelingen (salonverpakking)

Adviesverkoop prijs:
10 oz € 34,95 - € 39,95

Datasheet

599019769
0835244001861
Klanten kochten ook