CategorieënLogo USP

HFL FungiCheck

Schimmels zijn de grootste boosdoeners voor veel voeten en teennagels. Met HFL FungiCheck heeft u in tien minuten al zekerheid over aanwezige Dermatofyten. Deze schimmels kunnen een infectie in de nagel veroorzaken, maar ook aan de (omliggende) huid en zelfs haar. Ook bij klanten die medicijnen voor schimmels gebruiken kunt u de test afnemen. Met de HFL FungiCheck hoeft u geen dure cursussen te doen en niet lang te wachten op laboratoria, de test kunt u eenvoudig zelf uitvoeren in uw eigen salon!

 

 

 

 

 

HFL FungiCheck

 

 

 

 

Ons assortiment van HFL FungiCheck

Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel)
Prijzen zichtbaar na inloggen
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

HFL FungiCheck bestellen

Bij MAZ Beautyland kunt u voordelig de HFL FungiCheck bestellen, wij zijn niet voor niets de pedicure groothandel van de Benelux. Ook hebben wij alle voetverzorging producten en andere benodigdheden voor u als pedicure ruim op voorraad. Wanneer u de HFL FungiCheck wilt bestellen krijgt u automatisch alles wat u nodig heeft om de test af te nemen.

Een FungiCheck kit bevat 10 complete tests inclusief:

  • Teststrips
  • Extractie vloeistof
  • Roerstaafjes
  • Test tubes

HFL FungiCheck werking

De HFL FungiCheck werking is als volgt; u neemt minimaal 1 mg nagel af als monster, plaatst dit samen met de extractie vloeistof in de test tube en roert dit minstens twintig keer. Dan gebruikt u de teststrip om te zien of en welke schimmel aanwezig is bij uw klant. Na enkel tien minuten heeft u antwoord. Voor een goede HFL FungiCheck werking dient u hygiënisch te werken. Gebruik daarom altijd de juiste desinfectie en reiniging in uw salon. Heeft u de test gedaan en is deze positief? Dan is het belangrijk om een juist behandelplan op te stellen!

HFL FungiCheck groothandel

Voor u als professional is de HFL FungiCheck in onze groothandel MAZ Beautyland voordelig verkrijgbaar. Naast onze scherpe prijzen profiteert u bovendien van een zeer uitgebreid assortiment. Wij hebben alles in huis voor uw salon: van salonkleding tot de HFL FungiCheck! Als beauty groothandel van de Benelux vinden wij het belangrijk dat uw zaak te allen tijde door kan draaien. Daarom zullen wij er voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt en opgestuurd wordt!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen