CategorieënLogo USP

Harsstrips

Het gebruik van harsstrips gebeurt eigenlijk altijd in combinatie met een zachte hars. Dit kan een harsproduct zijn op basis van suikerpasta, bijenwas of azuleenhars. Deze laatste leent zich vooral goed voor de gevoelige huid van het gezicht. Harsen met bijenwas zou je onder de klassiekers kunnen scharen: het werd al gebruikt door Cleopatra om ongewenste haren te verwijderen. Maar ontharen met de harsstrips die wij tegenwoordig gebruiken maken uw werk een stuk makkelijker!

Ons assortiment van Harsstrips

Artikel 1 tot en met 10 (van 10 artikel)
excl. btw €6,76
incl. btw €8,18
excl. btw €10,90
incl. btw €13,19
excl. btw €7,59
incl. btw €9,18
excl. btw €2,20
incl. btw €2,66

excl. btw €2,62
incl. btw €3,17
excl. btw €9,52
incl. btw €11,52
excl. btw €13,66
incl. btw €16,53
excl. btw €12,28
incl. btw €14,86

excl. btw €4,02
incl. btw €4,86
excl. btw €4,64
incl. btw €5,61
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Harsstrips groothandel

Niet alleen de harsstrips uit onze beauty groothandel maken uw werk een stuk makkelijker, maar ook de verschillende hars accessoires in ons uitgebreide assortiment. Het is daarbij niet altijd eenvoudig de hars grondig te verwijderen zonder vlekken achter te laten. Daarom vindt u naast harsstrips in onze groothandel nog meer handige hulpjes. Bekijk ons ruime aanbod eenvoudig online en vind alles wat u nodig heeft voor uw salon! Vergeet trouwens niet om een goede voor- en nabehandeling aan te bieden aan uw klanten.

Harsstrips soorten

Er zijn verschillende harsstrips soorten. Let goed op welke strips het beste aansluiten bij uw harssoort! In Amerika wordt de geweven harsstrip nog vaak gebruikt, maar in Europa is de ongeweven versie het meest gangbaar. Deze stevige strips zijn duurzaam en te gebruiken voor alle zachte types ontharingshars. Zoals de harsstrips in verschillende soorten verkrijgbaar zijn hebben wij hiervan ook diverse maten in het assortiment van onze ontharing groothandel.

Harsstrips kopen

Bij MAZ Beautyland kunt u voordelig harsstrips kopen. Wij kunnen u een zeer scherpe prijs aanbieden doordat wij slim inkopen. Daarbij leveren wij vrijwel alles zo snel mogelijk. Bij elk product ziet u direct wat de verwachte levertijd daarvoor zal zijn! Wij kunnen het bijna niet aantrekkelijker voor u maken om harsstrips te kopen voor uw salon. Bovendien krijgt u bij elke aankoop ook nog gratis spaarpunten, deze kunt u te allen tijde inleveren voor nog meer korting!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen