CategorieënLogo USP

Harsblokjes

Het grote voordeel van harsblokjes is dat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat wil zeggen, u kunt een bepaalde hoeveelheid verwarmen. Als er vervolgens hars achterblijft dat u nog niet heeft gebruikt, kunt u dit een volgende keer opnieuw verwarmen en gebruiken. U hoeft dus niets weg te gooien! Uiteraard zijn de blokjes al zodanig handig verpakt dat u niet veel meer hars hoeft te verwarmen dan noodzakelijk is. De harsblokjes staan bekend als een harde was waarvoor geen harsstrips nodig zijn. De filmhars of striploze was zoals de harde was ook wel wordt genoemd, verwijdert kortere haartjes dan een zachte was!

Ons assortiment van Harsblokjes

Artikel 1 tot en met 7 (van 7 artikel)
excl. btw €8,50
incl. btw €10,29
excl. btw €8,50
incl. btw €10,29
excl. btw €8,50
incl. btw €10,29
excl. btw €7,11
incl. btw €8,60

excl. btw €7,11
incl. btw €8,60
excl. btw €7,11
incl. btw €8,60
excl. btw €7,11
incl. btw €8,60
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Harsblokjes groothandel

Om de was aan te kunnen brengen dient u de harsblokjes te verwarmen. In onze groothandel kunt u daarom tevens een harsapparaat bestellen. Bij MAZ Beautyland staan we voor mooi van A tot Z, dat betekent dat we alles voor een beautybehandeling in huis hebben! Wanneer u harsblokjes in onze ontharing groothandel gaat inkopen, vergeet dan niet om spatels en kwasten mee te bestellen. Deze zijn een uitkomst voor het aanbrengen van de verwarmde hars.

Tip Zorg ervoor dat u een dikke laag hars aanbrengt en dit helemaal laat afkoelen voordat u het in tegengestelde richting van de haargroei eraf trekt.

Harsblokjes kopen

MAZ Beautyland is de webshop om uw harsblokjes te kopen. In onze beauty groothandel profiteert u van scherpe prijzen. Zoals gezegd zijn de blokjes een harde was. Deze hars wordt vooral gebruikt voor de bikinizone en epilatie van het gezicht. Wilt u eens iets anders dan harsblokjes kopen? Wij hebben ook Sugar wax in het assortiment. Dit eeuwenoude recept is een 100% natuurlijk product en speciaal bedoeld om de tere en gevoelige delen van het lichaam te epileren.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen