CategorieënLogo USP

Sugar wax

Speciaal voor de gevoelige en tere delen van het lichaam is er Sugar wax. Hiermee onthaart u op een manier die al eeuwenoud is. De traditionele suikerpasta is een 100% natuurlijk product en volledig hypoallergeen. De pasta wordt voor gebruik gekneed met de handen en ook zo aangebracht en verwijderd. Zelfs zeer korte haartjes van 2 tot 3 mm worden hiermee verwijderd! In ons uitgebreide assortiment vindt u ook Sugar wax dat u kunt aanbrengen met een spatel en verwijderen met een harsstrip.

Ons assortiment van Hars Sugar wax

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €11,95
incl. btw €14,46
excl. btw €1,60
incl. btw €1,94
excl. btw €1,95
incl. btw €2,36
excl. btw €21,53
incl. btw €26,05

excl. btw €12,26
incl. btw €14,83
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Sugar wax grootverpakking

Bij MAZ Beautyland hebben we voordelige verpakkingen van 500 ml, maar u kunt ook Sugar wax in grootverpakking van zelfs 1000 ml krijgen! Deze is uiteraard in verhouding nog voordeliger. Doordat de suikerpasta meerdere keren te gebruiken is, is dit al een zeer economische manier van ontharen. Wanneer u de strook Sugar wax verwijdert, gebruikt u hetzelfde stuk tot het haar volledig verwijderd is. De Sugar wax grootverpakking is daardoor ontzettend duurzaam!

Sugar wax groothandel

Welke manier van ontharen u ook aanbiedt in uw salon, met Sugar wax of harsblokjes, MAZ Beautyland is dé ontharing groothandel! Alles van harsapparaten tot harsstrips kunt u bestellen in onze webshop. Wanneer u Sugar wax bestelt in onze groothandel profiteert u bovendien van veel voordeel. Naast de scherpe prijzen die wij hanteren krijgt u MAZzelpunten bij elke bestelling die u doet. Deze punten kunt u bij een volgende aankoop inleveren voor extra korting. Dat is dubbel mazzel!

Sugar wax kopen

MAZ Beautyland is niet alleen de meest voordelige beauty groothandel als u Sugar wax wilt kopen voor uw salon. In Nederland zijn de eisen voor een veilige en hygiënische (werk)omgeving hoog. Wij vinden dit minstens zo belangrijk. Daarom raden wij aan om goede salonkleding aan te schaffen en de beste desinfectie voor de huid te gebruiken. Dit kunt u allemaal samen met de Sugar wax voor uw salon kopen in onze webshop. Wij staan niet voor niets voor mooi van A tot Z!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen