AIRLAID_WEGWERPHANDDOEK_40X70CM_MAZ.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wegwerp handdoeken 40 x 70cm 100st.

excl. btw € 12,95
incl. btw € 15,67

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,48.

check Direct leverbaar

Omschrijving

40 x 70 Inhoud: 100 stuks

De oplossing voor optimale hygiene, gemak en netheid in je salon :
Onze disposable handdoeken gebruik je 1 keer, en daarna kun je ze zo weg gooien. Dus nooit meer stapels of manden vol met wasgoed, tijd en geld over omdat je niet meer hoeft te wassen. In de verpakking nemen 100 doeken evenveel ruimte in als een stapel van 10 gewone handdoeken!

Ook als kompresdoeken te gebruiken

gemaakt van non woven spintextiel
sterk en voelt comfortabel aan
uitgevoerd in wit
goedkoop in prijs
tijdbesparend en milieuvriendelijk
ruimtebesparend

Mensen worden steeds meer milieu bewuster, dit is goed voor de toekomst waar wij als volwassene aan werken. Door enovatie zijn er steeds meer mogelijkheden en rijden mensen al elektrisch, wegwerphandoeken hoord hier ook bij! door wegwerphanddoeken te gebruiken wordt iedereen steeds milieuvriendelijker.

Het is ook gemakkelijk om de handoeken aan te schaffen, denk hierbij aan welke werkwaamheden u niet meer hoeft te verrichten: Vouwen, opbergen, wasmiddelen inslaan, nieuwe handdoeken bestellen, onderhoud machines, tillen ect.

U bespaard ook ruimte met onze wegwerphanddoeken. De masmachine en droger kunt u minder gebruiken of misschien wel weg doen!

Datasheet

599019152
4750650170009
Klanten kochten ook