CategorieënLogo USP

Young Nails Gels

De nagelstylist staat centraal bij het welbekende merk Young Nails. Hun gels zijn revolutionair vanwege het verbluffende resultaat. De diverse gels verkrijgbaar in verschillende diktes; dun, medium en dik. Zo kunt u alle soorten nagels behandelen en geen klant mislopen! Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat uzelf en uw klanten verbluffen. MAZ Beautyland heeft net Young Nails Gels kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt de scherpste prijzen!

Young Nails Gels groothandel

Wij zijn er trots op dat MAZ Beautyland de Young Nails Gels groothandel van de Benelux is. Op zich is dit niet zo gek, wij zijn namelijk al sinds 2005 een van de grootste spelers op het gebied van online winkelen voor zowel de pedicure, manicure als nagelstylist. Maar de gehele beauty- en wellnessbranche kan bij ons terecht voor alle inkopen. Van saloninrichting tot bescherming voor u als specialist. En uiteraard de beste producten voor nagelbehandelingen! MAZ Beautyland is niet voor niets de Young Nails Gels groothandel.

Young Nails Gels soorten

Praktisch alle Young Nails Gels soorten zijn verkrijgbaar in een 15 gram, 30 gram en 60 gram uitvoering. Of u nu een gel zoekt die verlengt, versterkt of extra glans geeft; MAZ Beautyland heeft het in het ruime assortiment! In onze uitgebreide productbeschrijving leest u exact waarvoor de verschillende Young Nails Gels soorten dienen. Heeft u toch een ander product nodig? In onze nagelgroothandel vindt u alles voor de manicure en pedicure!

Young Nails Gels kleur

Uw klanten kunnen vrijwel elke gewenste Young Nails Gels kleur krijgen op hun nagels. Wij hebben een zeer uitgebreid kleurenpallet, maar u als nagelstylist kan ook nog uw eigen creativiteit de vrije loop laten. De color gel kan namelijk onderling gemengd worden. Ook is het zeer geschikt voor het maken van designs op de nagels! Uw voordeel is dat wij zeer scherpe prijzen hanteren. Daarbij ontvangt u extra voordeel met ons spaarsysteem. En wat is uw favoriete Young Nails Gels kleur?

Young Nails Gels inkopen

Hiervoor hebben we het al even gehad over de extra korting die u ontvangt met ons unieke spaarsysteem. Wanneer u Young Nails Gels inkopen doet bij MAZ Beautyland ontvangt u MAZzelpunten voor elke euro die u uitgeeft. Deze punten zijn geld waard en kunt u elk moment inwisselen voor extra korting. Wanneer u regelmatig Young Nails Gels inkopen doet kan uw voordeel dus aardig oplopen. Dat is dubbel mazzel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen