Astonishing Gelosophy 165 Revitalizing Rose 7ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Nieuw

Astonishing Gelosophy 165 Revitalizing Rose 7ml

excl. btw € 6,95
incl. btw € 8,41

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,16.

warning Voorraad laag wordt aangevuld

Omschrijving

Gelosophy is een speciaal geformuleerde, soak off UV/LED-gelpolish met eigendomsrechten. Gelosophy is een niet-oplosbare UV-gelpolish. Het biedt de nagelprofessional een primaire of extra service. Gelosophy wordt geleverd met een primair kleurenpallet van 120 fashion georiënteerde kleuren en elk jaar 4 seizoen gerelateerde limited collecties. Gelosophy heeft een perfecte viscositeit en een eenvoudige applicatie in dunne lagen waardoor het overtollige volume wordt verminderd.

Kenmerken & Voordelen

- Let op! 7ml flesje

- 120 kleuren

- 4 fashion limited seizoenscollecties

- Zuivere gel

- Intensieve kleuren

- Goede dekking

- LED / UV

- Soakable

- Eenvoudige en dunne toepassing

- Speciaal ontworpen dopje voor een goede grip

Gebruik

Rol de fles lichtjes tussen de handen. Breng Base Gel aan (de natuurlijke nagelplaat moet vóór de applicatie worden geprepareerd) en 30 seconden uitharden in de UV / LED lamp. Open de fles en veeg een kant van de borstel af op de hals van de fles. Breng de Gelosophy kleur aan over het gehele oppervlak van de natuurlijke nagel en cure gedurende 60 seconden (een tweede laag is optioneel op basis van de kleurkeuze). Breng No-Cleanse Top Gel aan en cure gedurende 60 seconden om te voltooien.

Datasheet

AST-20010001165
1 Item
8720627935883