CategorieënLogo USP

Gel

Astonishing Sculpting Gel is een lineair verbindend oligomeer polymeer met een perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Een innovatief UV/LED-systeem met speciaal geformuleerde pigmenten voor de nagelprofessional.

Astonishing Sculpting Gel is een lineair verbindend oligomeer polymeer met een perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Een innovatief UV/LED-systeem met speciaal geformuleerde pigmenten voor de nagelprofessional. Met deze Sculpting Gels kan de nagelprofessional met gemak een prachtige nagelverlenging creëren. Elke Sculpting Gel kleur heeft een consistente dunne viscositeit waardoor de nagelprofessional een consistente applicatiemethode kan behouden. Alle Sculpting Gel kleuren komen overeen met het acryl kleurpalet (kijk uit voor het wit).

Verkrijgbaar in 6 kleuren: Clear, Transparent Pink, Soft Cover Blend, Cover, Global White en New Mix.


Kenmerken & Voordelen
- Consistente dunne viscositeit voor een consistente toepassing
- Vergeeld niet

- Hoog gepigmenteerd
- Cure in Astonishing UV/LED-lamp voor een perfect getimede behandeling voor C-curve-behandeling en afwerking van de polymerisatie

Gebruik
Bereid de natuurlijke nagelplaat voor. Verwijder de nagelriem en verwijder eventuele vuiltjes met Astonishing Blue Scrub en een celstofdepper. Neem uw Astonishing UV/LED Sculpting Gel op één zijde van de Astonishing Professional Gel Brush en breng de gel licht aan op de natuurlijke nagel-, tipverlenging of sjabloon. Vijl om af te werken en breng een Astonishing topcoat aan.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen