CategorieënLogo USP

Footlogix

Kloven, eelt en droge hielen zijn verleden tijd met Footlogix! Dit kunt u uw klanten met zekerheid aanbieden. Wanneer u producten van dit effectieve merk in huis haalt, gaat u voor kwaliteit. Als eerste ter wereld weet Footlogix een voetverzorgingslijn te ontwikkelen in de vorm van een mousse. De producten bevatten farmaceutische bestanddelen en zijn gebaseerd op de Dermal Infusion Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat de ingrediënten in de juiste gebieden van de huid terechtkomen en daar hun werk doen!

Ons assortiment van Footlogix

Artikel 1 tot en met 20 (van 29 artikel)
Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 
Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 

Footlogix groothandel

MAZ Beautyland is een officiële Footlogix groothandel. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment van deze unieke voetverzorgingsproducten aanbieden in onze beauty groothandel. Daarbij profiteert u van zeer scherpe prijzen als u voor uw salon de inkopen in onze Footlogix groothandel doet. Met ons gratis spaarsysteem krijgt u bij elke bestelling meer voordeel in de vorm van punten. Gespaarde punten kunt u ten alle tijden inwisselen voor extra korting. Tel uit uw winst!

Footlogix pedicure

In onze pedicure groothandel kunt u eenvoudig Footlogix bestellen. Als pedicure kunt u in uw salon eigenlijk niet zonder de producten van dit gerenommeerde merk. Naast de gebruikelijke en meest voorkomende voetproblemen kunt u Footlogix als pedicure ook gebruiken voor meer specifieke aandoeningen ten gevolge van diabetes. Resultaten zijn snel merkbaar voor uw klanten. Dit komt door de Dermal Infusion Technology waardoor de actieve ingrediënten sneller indringen en lang nawerken.

Footlogix kenmerken

Eén van de meest belangrijke Footlogix kenmerken is dat de producten geen vette laag achterlaten. Poriën worden niet afgesloten en de huid wordt gehydrateerd waardoor ze haar normale functies kan behouden. Het product hoeft niet afgewassen te worden! Overige Footlogix kenmerken zijn:

  • Voor alle huidtypes: gevoelige huid, allergische huid, diabetici, senioren, zowel mannen als vrouwen
  • Veilig:niet-agressief, geen alcohol, geen zouten, geurloos
  • Economisch:160 applicaties met één fles (125 ml)
  • Apply&Go:wegens luchtige mousse: niet-vettig, ademend, snel absorberend

Door een revolutionair gamma van cosmetische voetverzorging met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen is Footlogix uniek!

Footlogix inkopen

Voor uw salon doet u uw Footlogix inkopen in dé nagelgroothandel van de Benelux. Wij hebben een uitgebreid assortiment met alles voor behandelingen en de inrichting van uw salon. U profiteert van scherpe prijzen als u online uw Footlogix inkopen doet. In onze webshop krijgt u bij elke bestelling punten die u kunt sparen. Uw gespaarde punten kunt u ten alle tijden inwisselen voor extra korting op bijvoorbeeld onze pedicurekoffers. Deze zijn een uitkomst wanneer u ook bij de mensen thuis behandelingen aanbiedt. MAZ Beautyland weet precies wat u nodig heeft als pedicure!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen