Categorieën



Logo USP

Desinfectie, cleaners en removers

Zowel de nagels en de huid van uw cliënten als uw instrumenten en de rest van uw salon moeten tiptop in orde zijn. Kies daarom voor desinfectie, cleaners en removers van MAZ Beautyland die garant staan voor een perfecte hygiëne! Daarbij werkt het ook veel prettiger om met een schone lei te beginnen én zullen de meeste behandelingen veel meer effect hebben! Bekijk ons uitgebreid assortiment met uiteenlopende middelen voor desinfectie, cleaners en removers en doe de inkopen die u nodig heeft voor uw salon.

Desinfectie cleaners removers groothandel

MAZ Beautyland is voor de gehele wellness en beauty branche de aangewezen desinfectie, cleaners en removers groothandel. Wij hebben niet alleen een zeer uitgebreid assortiment, maar zorgen ook altijd voor een snelle levering. Een ander groot voordeel van het bestellen van uw desinfectie, cleaners en removers in onze groothandel is dat u profiteert van scherpe prijzen! En u heeft dubbel mazzel met MAZ Beautyland, want voor elke euro die u in onze webshop uitgeeft ontvangt u gratis MAZzelpunten. Deze kunt u vervolgens sparen en inwisselen voor extra korting!

Desinfectie cleaners removers bestellen

Met een account wordt het nog makkelijker om uw desinfectie, cleaners en removers te bestellen. Dat geldt zeker wanneer u deze regelmatig in huis moet halen. U kunt online eenvoudig uw bestelgeschiedenis inzien en uw favoriete inkopen opnieuw doen. Wilt u naast uw desinfectie, cleaners en removers ook nagelstyling producten bestellen? Wij zijn namelijk tevens dé nagelgroothandel van de Benelux! Een speciale uv-cleaner is voor u als manicure absoluut een uitkomst en bovendien net zo scherp geprijsd als al onze andere producten.

Desinfectie cleaners removers salons

Wanneer u veel instrumenten gebruikt kunnen naast onze desinfectie, cleaners en removers voor salons onze ultrasoon reinigers ontzettend handig zijn. Hiermee reinigt en desinfecteert u in een handomdraai een groot aantal instrumenten. Uiteraard geldt, hoe groter de ultrasoon reiniger hoe meer capaciteit. Wat betreft onze overige desinfectie, cleaners en removers voor salons; Barbicide is een gerenommeerd merk dat zeer veel gebruikt wordt en al meer dan 60 jaar toonaangevend is voor desinfectie in de beautyindustrie. Bekijk ons ruime aanbod online!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen