GELOSOPHY #131 BLUE LAGON 7ML.PNG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Nieuw

Astonishing Gelosophy #131 Blue lagoon 7ml

excl. btw € 6,95
incl. btw € 8,41

Door dit product te kopen verzamel je 6 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 6 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Gelosophy is een speciaal geformuleerde, soak off UV/LED-gelpolish met eigendomsrechten. Gelosophy is een niet-oplosbare UV-gelpolish. Het biedt de nagelprofessional een primaire of extra service. Gelosophy wordt geleverd met een primair kleurenpallet van 120 fashion georiënteerde kleuren en elk jaar 4 seizoen gerelateerde limited collecties. Gelosophy heeft een perfecte viscositeit en een eenvoudige applicatie in dunne lagen waardoor het overtollige volume wordt verminderd.

Kenmerken & Voordelen

- 120 kleuren
- 4 fashion limited seizoenscollecties
- Zuivere gel
- Intensieve kleuren
- Goede dekking
- LED / UV
- Soakable
- Eenvoudige en dunne toepassing
- Speciaal ontworpen dopje voor een goede grip

Gebruik
Rol de fles lichtjes tussen de handen. Breng Base Gel aan (de natuurlijke nagelplaat moet vóór de applicatie worden geprepareerd) en 30 seconden uitharden in de UV / LED lamp. Open de fles en veeg een kant van de borstel af op de hals van de fles. Breng de Gelosophy kleur aan over het gehele oppervlak van de natuurlijke nagel en cure gedurende 60 seconden (een tweede laag is optioneel op basis van de kleurkeuze). Breng No-Cleanse Top Gel aan en cure gedurende dertig seconden om te voltooien.

Datasheet

AST-20010001131
Nieuw product
8720627935548