CategorieënLogo USP

CND acryl

De basis voor prachtige nagels vindt u in CND Acryl. De verschillende producten zijn perfect voor het aanbrengen van nagels en nagelverlengingen die lang mee gaan. Dit komt door de sterke, verzekerde en fantastische binding. CND Acryl biedt een ruime selectie aan kleuren voor een prachtig en natuurlijk resultaat. De lijn is echter ook perfect te combineren met de spectaculaire kleuren van de CND Creative Play reeks. Bekijk ons uitgebreide assortiment CND nagelproducten en verken de vele mogelijkheden!

CND acryl groothandel

MAZ Beautyland is dé CND Acryl groothandel. Wij weten precies wat u als salon houder nodig heeft en zijn daarom ook de beste nagelgroothandel voor alle pedicures, manicures en nagelstylisten. In uw salon kunt u met CND Acryl Liquid & Removal behandelingen aanbieden die gericht zijn op klanten die hun nagels zwaar belasten. Dit is een gerenommeerde lijn uit onze CND Acryl groothandel. Bestel uw benodigdheden eenvoudig online vanuit uw eigen salon en profiteer daarbij van zeer scherpe prijzen!

CND Acryl poeder

Met namen als Natural Sheer, Blush Pink en Color Clear is duidelijk dat de CND Acryl poeder lijn bedoeld is voor de naturel look. De producten hieruit zijn geavanceerd en ontzettend fijn werkbaar. Met CND Acryl poeder creëert u een prachtig natuurlijk resultaat. Voor elk gewenst resultaat hebben wij passende producten in onze CND groothandel. Bekijk hiervoor ons uitgebreide assortiment online. Ook voor de inrichting van uw salon zit u goed bij MAZ Beautyland; wij staan niet voor niets voor Mooi van A tot Z!

CND acryl inkopen

Onze scherpe prijzen maken het ontzettend aantrekkelijk om uw CND acryl inkopen te doen bij MAZ Beautyland. Maak vandaag nog uw account aan en profiteer van aantrekkelijke voordelen met ons unieke gratis spaarsysteem. Bij elke euro die u besteedt ontvangt u MAZzelpunten. Deze kunt u inwisselen en gebruiken voor nieuwe CND acryl inkopen. Uw favoriete CND producten bestelt u nog gemakkelijker wanneer u uw eerdere bestellingen inziet en herhaalt. Laat de snelle levering maar aan ons over!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen