3350005 NAIL FORMS 300PCS.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orly GelFX Sjablonen Nail Forms Perfect 300pcs (Dispencer)

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

PERFECT FIT FORMS
Een perfect resultaat, elke keer
- Omarmd de nagel
- Precies op maat voor elke klant
- Eenmaal aangebracht, blijft zitten goed tijdens de hele behandeling
- Unieke positionering van de sjablonen voor iedere kromming van de nagel

ORLY GELFX Perfect Fit Forms zijn de broodnodige upgrade naar uw standaard nagelvormen in een rol, ontworpen om het gebruiksgemak te ondersteunen. ORLY GELFX Perfect Fit Forms omhelzen de nagel voor een perfecte applicatie elke keer. Met de vormen in wedstrijdstijl kunt u de nagels van uw klant aanpassen aan hun gewenste lengte. Of ze nu lange extravagante nagels willen, of een meer natuurlijke lengte, alles is mogelijk met de Perfect Fit Forms.

De Perfect Fit Forms hebben een afgeronde vorm onder de vrije rand en vierkante zijden die een precieze applicatie mogelijk maken, terwijl de juiste hoeveelheid lijm helpt voorkomen dat de formulieren openklappen, waardoor het niet nodig is om tijdens het onderhoud aan te passen of te verplaatsen.

In tegenstelling tot bestaande vormen op de markt, hebben we de rol in ons voordeel gebruikt door onze Perfect Fit Forms zo te bedrukken en te positioneren dat ze, wanneer ze worden afgegeven, zich aanpassen aan de natuurlijke kromming van de vinger zonder dat er teveel vormen ontstaan.

Verpakt in een dispenserdoos zodat je altijd de perfecte vormen binnen handbereik hebt.De Perfect Fit Nail Forms zijn compact en passen perfect op elk nail-tech station.

Datasheet

ORLY
BRN-3350005
Nieuw
0079245335130