CategorieënLogo USP

Barbicide

Voor hygiëne in uw salon gebruikt u Barbicide! Binnen 5 minuten is uw werkplek gereinigd en zijn uw instrumenten volledig en grondig gedesinfecteerd! U werkt niet alleen hygiënisch, maar het Barbicide blauw is voor iedereen herkenbaar en staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Gebruik Barbicide voor al uw scharen, messen, instrumenten, kammen en werkplekken. Zo hebben bacteriën als salmonella, pseudomonas en stafylokokken geen schijn van kans. Zo zijn uw klanten keer op keer verzekerd van een hygiënische behandeling!

Ons assortiment van Barbicide

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
excl. btw €31,95
incl. btw €38,66
excl. btw €10,25
incl. btw €12,40
excl. btw €34,95
incl. btw €42,29
excl. btw €32,95
incl. btw €39,87

excl. btw €14,00
incl. btw €16,94
excl. btw €10,20
incl. btw €12,34
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Barbicide desinfectie

Met name door schoonheidsspecialisten, kappers, pedicures en nagelstylistes wordt Barbicide desinfectie veel gebruikt. In de beauty branche is hygiëne namelijk een steeds belangrijker rol gaan spelen, waarin moet worden opgepast dat virussen, bacteriën, schimmels en andere besmettingen worden verspreidt. Barbicide desinfectie is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuisniveau. Daarnaast werkt het eenvoudig en snel en is het ook nog eens voordelig. Niet voor niets is Barbicide desinfectie al meer dan 60 jaar toonaangevend in de beautyindustrie! In onze online beauty groothandel bestelt u eenvoudig alle reiniging en desinfectanten voor uw salon.

  • Doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen schimmels
  • Effectieve hygiëne en veiligheid in uw salon
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert binnen 5 minuten

Barbicide pedicure

In elke tak van de beautybranche kunt u Barbicide gebruiken. Als pedicure, manicure en als kapper. In onze pedicure groothandel bestelt u eenvoudig instrumenten zoals uw frezen, vijlen, nageltangen, palpators, nagelheffers, spatels en schaartjes. Vergeet daarbij de desinfectie en reiniging niet! Barbicide is voor u als pedicure minstens zo belangrijk als de instrumenten die u nodig heeft voor een behandeling. Als u uw werkplek en materiaal schoon en hygiënisch houdt, zullen bacteriën er zich niet snel ontwikkelen!

Barbicide spray

Voor effectieve reiniging en ontsmetting gebruikt u een Barbicide spray. Hiermee kunt u snel werken en hoeft u geen tijd te verspillen aan schoonmaken. Zo heeft u nog meer aandacht voor het geven van de behandelingen. Daar gaat het tenslotte om! Een Barbicide spray kunt u ook snel gebruiken tussen de behandelingen door. Wanneer u veel instrumenten in een keer moet desinfecteren, is het aan te raden om deze in een flacon met desinfectievloeistof onder te dompelen.

Barbicide inkopen

Bij MAZ Beautyland kunt u voordelig Barbicide inkopen. Wij hebben zeer scherpe prijzen voor al onze producten. Wij zijn niet voor niets dé nagelgroothandel van de Benelux! Voor zowel de verzorging en styling van nagels als de inrichting van uw salon kunt u bij ons terecht. Én voor het desinfecteren van uw instrumenten en werkplek. Daarom doet u uw Barbicide inkopen in onze webshop. En met ons unieke spaarsysteem profiteert u naast de scherpe prijzen van nog veel meer voordeel!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen