Verde Oasi Natural

VERDEOASI wil dat iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en zonder schaamte te pronken met hun natuurlijke huid. Door hoogwaardige, efficiënte huidverzorgingsproducten aan te bieden, zouden mensen zich niet gedwongen voelen om make-up te dragen om oneffenheden te verbergen.

VERDEOASI werd gelanceerd in 1993 met als doel het creëren van hoogwaardige cosmetische producten voor schoonheidsspecialisten en thuisgebruikers, zowel nationaal als internationaal. Het belangrijkste doel van het assortiment is om de huidcondities van de klant te verbeteren en een oplossing te bieden voor diverse huidproblemen.

Verde Oasi staat bekend om het gebruik van natuurlijke en efficiënte ingrediënten, plantaardige essentiële oliën, zintuiglijke geuren en grensverleggende formuleringstechnologieën.

Werkzame ingrediënten zijn geformuleerd en met elkaar gemengd om elkaar te versterken en een uitstekend resultaat en een betere prestatie op huidproblemen te verkrijgen. Elke formule wordt onderzocht en getest om te voldoen aan wat het product belooft. Ieder product is dan ook door een onafhankelijke partij dermatologisch getest. Sommige producten zijn zelfs onder medisch toezicht getest om resultaten op korte en lange termijn te bewijzen.

Verde Oasi producten zijn duidelijk, gebruiksvriendelijk en zeer fijn in gebruik.