Home

Beauty groothandel

Bent u op zoek naar beauty producten voor in uw salon? Dan zit u bij MAZ Beautyland goed! Wij zijn dé beauty groothandel. Met ruim 15 jaar aan ervaring en een aanbod van meer dan 10.000 artikelen, weten we precies wat u nodig heeft voor het runnen van een succesvolle beautysalon. Wimperverf extensions en lifting, apparatuur en inrichting, verzorgingslijnenontharingsproducten en beauty instrumenten, we hebben het allemaal! Bekijk nu ons ruime aanbod aan beauty groothandel producten om de schoonheid van uw klanten te omarmen.

Wellness groothandel

Wanneer u op zoek bent naar een wellness groothandel, kunt u ook bij ons terecht. Door uw wellness producten bij ons te bestellen, kunt u uw klanten voorzien van de beste massages. U kunt bij ons niet alleen massageproducten vinden, zoals massage olie en hot stones, maar ook massagetafels en -stoelen. We verkopen de beste merken, waar u van op aan kunt. Bekijk nu ons wellness groothandel aanbod met de fijnste massageproducten!

Groothandel nagels

Een groothandel voor nagels met ervaring, de fijnste merken en ook nog een de goedkoopste prijzen van de Benelux: MAZ Beautyland. Bij ons vindt u letterlijk alles waar u naar op zoek bent voor in uw nagelsalon. Met producten van de beste merken zoals Young NailsCND en Astonishing Nails, tovert u de nagels van uw klanten om in een kunstwerk. Daarnaast kunt u bij onze groothandel voor nagels ook terecht voor andere benodigdheden in uw salon, zoals nageltafels en saloninrichting, displays en tipringen, apparaten en frezennail art en meer nagelproducten!

Pedicure groothandel

Naast alle bovengenoemde groothandels zijn we ook een pedicure groothandel. Daarom bent u bij ons ook als pedicure aan het juiste adres voor alles omtrent voetverzorging. Of u nu op zoek bent naar pedicuremotoren en benodigdheden, een voetenbad of een Busch frais, wij hebben het voor u! Ook voor desinfectie en reiniging zit u bij ons goed. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje in het uitgebreide pedicure aanbod van onze groothandel.

Beauty producten inkopen

Uw beauty producten inkopen doet u uiteraard bij MAZ Beautyland! Door ons complete aanbod, kunt u alles bestellen wat u nodig heeft. Wij zijn de voordeligste groothandel en online-winkel voor beauty in de Benelux. Daarbij komt dat u ook nog eens punten kunt sparen bij elke aankoop die u bij ons doet. Deze punten kunt u later weer inruilen voor tegoed dat u kunt besteden op onze website. Dit betekent dus nóg meer korting. Beauty producten inkopen bij ons, levert u dus heel veel voordeel op!

Groothandel voor beauty en wellness producten

De groothandel voor beauty en wellness producten, dat zijn wij. Met een ruim aanbod voor beauty, nagelstyling, massageproducten, pedicureproducten, kappersproducten en nog veel meer, kan het bijna niet dat u met een leeg winkelkarretje onze website verlaat. Zoekt u nog een groothandel voor beauty en wellness producten? U weet ons te vinden en we zullen u niet teleurstellen met de beste merken! Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.