ANTISTOFFEN_VACCIN_INHOUD.JFIF
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Covid-19 Immuniteit / Vaccin / Antistoffen sneltest

excl. btw € 13,95
incl. btw € 16,88

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,32.

Aantal Stukprijs U bespaart
10 € 12,56 Tot € 13,95
25 € 11,86 Tot € 52,31
check Direct leverbaar

Omschrijving

Wilt u weten of de vaccinatie heeft gewerkt en/of nog steeds werkt of heeft u Corona gehad en bent u benieuwd naar uw antistoffen?

De Wesail Vaccinatie Antistoffen Test is een kwalitatieve sneltest die meet of het lichaam na vaccinatie neutraliserende antistoffen tegen het SARS-CoV-2 virus heeft aangemaakt.

Neutraliserende antistoffen spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van het coronavaccin. Door het toedienen van het vaccin wordt het immuunsysteem getriggerd om neutraliserende antistoffen aan te maken. Dit zijn de antilichamen die voorkomen dat SARS-CoV-2 virusdeeltjes gezonde cellen binnendringen en zorgen dat de virusdeeltjes zich niet vermenigvuldigen en een ernstige infectie veroorzaken.

De Wesail SARS-CoV-2 Vaccin Antistoffen Test detecteert neutraliserende antistoffen die zijn gericht op het spike proteïne (RBD), de neutraliserende antistoffen die aangemaakt worden door toediening van COVID-19 vaccins als Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca en het Janssen vaccin. 

Binnen 15 minuten meet de Wesail Vaccin Antistoffen Test de aanwezigheid van neutraliserende SARS-CoV-2 antilichamen in het bloed. De test is 96,2% nauwkeurig. Een positief testresultaat bevestigt dat de vaccinatie effectief is geweest.

Inhoud: 1 testcasette, 1 buffer, 1 pipet, 1 desinfecterend doekje, 1 prikker, 1 handleiding, 1 aflleesstrip

Is deze test veilig?
Ja, deze test is veilig. Het enige wat nodig is om de test te voltooien, is een monster van uw bloed. Deze zelftest en andere soortgelijke testen, worden overal ter wereld gebruikt, om de aanwezigheid van antilichamen (antistoffen) tegen meerdere virussen of bacteriën vast te stellen.

Hoe verschilt deze test van de PCR-test?
Deze test toont aan of de geteste persoon het antistoffen tegen COVID-19 in het bloed heeft.
Een PCR-test kan bevestigen of iemand het virus heeft en dus op dit moment geïnfecteerd is.

Datasheet

599019292
57 Items
6097442943907
Klanten kochten ook