CategorieënLogo USP

BCL SPA 4-stappen

Ware schoonheid zit van binnen, maar een beetje extra TLC voor de buitenkant is altijd welkom. Met de BCL SPA 4-stappen producten geeft u dit en haalt u bovendien een compleet verzorgingsplan voor de huid in huis! Over het algemeen bestaat een uitgebreide verzorging van de huid uit de volgende stappen:

  1. Reinigen
  2. Scrubben
  3. Masker
  4. Massage

In elke BCL SPA 4-stappen lijn zitten producten waar u dit mee doet. Maar samen met elke stap zorgen ook de geconcentreerde, natuurlijke ingrediënten voor een uiterst effectieve behandeling!

BCL SPA 4-stappen groothandel

De verschillende producten voor de BCL SPA 4-stappen vindt u voordelig in onze groothandel. U kunt ze gebruiken in uw salon voor een heerlijke hand- voet- of lichaamsverzorging. Eigenlijk is het voor elk stukje huid dat een beetje liefde goed kan gebruiken! Net als de BCL SPA Natural Remedy. Deze is echter speciaal ontwikkeld voor de handen en voeten, maar ook droge ellebogen en knieën worden weer blij van een likje van deze crème. MAZ Beautyland is voor het gerenommeerde merk BCL SPA, en dus de BCL SPA 4-stappen producten, dé groothandel!

 

 

BCL SPA 4-stappen lijnen

In de video hierboven ziet u precies hoe eenvoudig het is om de BCL SPA 4-stappen te gebruiken. Voor alle lijnen geldt uiteraard hetzelfde, al hebben ze wel elk hun eigen toegespitste werking!

   Jasmine Coconut: verzachtend voor de droge, ruwe of gevoelige huid.
   Lavender Mint: waanzinnig herstellend effect op de huid!
   Lemongrass Green Tea: antiseptisch en reguleert de talgproductie.
   Mandarin Mango: helpt in de strijd tegen veroudering!
   Milk Honey White Chocolate: verhoogt de immuniteit van de huid.
   Pitaya Dragon Fruit: verfijnt rimpels en verzacht de huid!
   Tingling Mint CBD: kalmeert en verkoelt.

De hierboven genoemde BCL SPA 4-stappen lijnen bieden uw salon eigenlijk alles wat uw klanten kunnen willen. Uiteraard zijn het de geweldige, gecertificeerde, biologische ingrediënten en essentiële oliën die hier de grootste rol in spelen.

BCL SPA 4-stappen MAZ Beautyland

Vanwege de doeltreffende werking van BCL SPA 4-stappen zijn we bij MAZ Beautyland erg blij dat wij deze producten kunnen aanbieden aan u en uw salon. Voor u is het prettig dat wij zeer scherpe prijzen hanteren. Daarbij profiteert u van een snelle levering van uw bestelling! Naast de BCL SPA 4-stappen producten bestelt u bij MAZ Beautyland ook de BCL SPA Gel lotions en een BCL SPA Face Mask. Zo kunt u uw klanten een verzorging van top tot teen aanbieden!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen