CategorieënLogo USP

Sunbada

Zoals oude culturen de zon aanbidden en deze zien als bron van leven weten we tegenwoordig dat wij ons moeten beschermen tegen de invloeden ervan. Sunbada laat zich inspireren door de wijsheden van onze voorvaderen en combineert deze met moderne wetenschap. Dankzij de diverse producten van dit innoverende merk die u koopt bij MAZ Beautyland, profiteert u van de nieuwste technologieën en beschermt u de huid. Dankzij Sunbada kunnen uw klanten optimaal genieten van de zon!

Ons assortiment van Zonnebrand en Aftersun

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen
Prijzen zichtbaar na inloggen

Prijzen zichtbaar na inloggen
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Sunbada groothandel

Wanneer u een salon heeft met een zonnebank, bestelt u uiteraard producten van Sunbada in onze groothandel. MAZ Beautyland hanteert namelijk zeer scherpe prijzen voor kwaliteitsmerken! Daarbij zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel geleverd wordt. U wilt als salonhouder natuurlijk profiteren van de beste service én deze zelf bieden aan uw klanten. Met de producten van Sunbada uit onze groothandel geeft u ze de mogelijkheid om ook na een zonnebanksessie de huid optimaal te beschermen.

Sunbada kopen

Via onze webshop kunt u eenvoudig de mooiste producten van Sunbada kopen. Uiteraard geldt dit voor al uw zonnebank accessoires! Onder deze categorie in ons uitgebreide assortiment vallen verschillende producten die u uw klanten kunt aanbieden als extra service om de ervaring zo compleet mogelijk te maken. Maar vergeet ook de hygiëne niet, goede desinfectie van de huid is zeer belangrijk. Wilt u Sunbada kopen? MAZ Beautyland is dé groothandel voor beauty en wellness producten!

Sunbada zonnebrand en aftersun

De productlijn van Sunbada bestaat uit zonnebrand en aftersun. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de huid tijdens het zonnen te beschermen. Met een goede aftersun wordt de huid na het zonnen gehydrateerd en verzorgd. Daarbij heeft deze een verkoelend effect. De voordelen van zowel de Sunbada zonnebrand als aftersun zijn:

  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Hydraterend
  • Laat geen witte waas achter op de huid
  • Eco-friendly

Wat betreft de zonnebrandcrèmes; deze zijn verkrijgbaar in SPF 20, 30 en 50 en zijn waterresistent. Daarbij bieden de crèmes een uniek Triple Sun Shield. Dat betekent dat ze:

  1. UV filters hebben tegen UVA én UVB.
  2. Stem Cell Repair Complex bieden om schade aan huidcellen tegen te gaan.
  3. Gebruik maken van Tan Accelerator om de aanmaak van het huideigen pigment te stimuleren. Dit biedt extra natuurlijke bescherming van de huid en geeft een egaal bruine huidskleur.

Wilt u ook uw medewerkers volledig beschermen? Koop dan onze hoogwaardige salonkleding!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen