CategorieënLogo USP

BCL SPA Gel Lotions

Met de verzorgende BCL SPA Gel Lotions geeft u elke huid weer een oppepper! Uiteraard zijn er verschillende lijnen die elk hun eigen gerichte werking hebben, maar in ieder product vindt u dezelfde liefde terug. BCL staat namelijk voor Be, Care and Love. En al komt ware schoonheid van binnen, een beetje extra verzorging voor de buitenkant is altijd welkom. Gelukkig doet u dit eenvoudig met de BCL SPA Gel Lotions die u voordelig inkoopt bij MAZ Beautyland!

Ons assortiment van BCL Gel Lotions

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel)
excl. btw €193,50
incl. btw €234,14
excl. btw €12,11
incl. btw €14,65
excl. btw €12,11
incl. btw €14,65
excl. btw €12,11
incl. btw €14,65
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

BCL SPA Gel Lotions groothandel

Het gerenommeerde merk BCL SPA is voor de manicure en pedicure al langere tijd een begrip. Dat u de BCL SPA Gel Lotions in onze groothandel kunt bestellen, is dan ook een logisch gevolg. Er wordt net als voor de BCL SPA Natural Remedy producten, gebruikgemaakt van krachtige, natuurlijke ingrediënten. Samen met BCL SPA Face Mask en de BCL SPA Gel Lotions uit onze groothandel heeft u voor uw klanten een weldadige verzorging van top tot teen in huis!

BCL SPA Gel Lotions kopen

Bij MAZ Beautyland kunt u verschillende BCL SPA Gel Lotions kopen. Iedere lotion bevat een unieke combinatie van gecertificeerde, biologische ingrediënten met elk hun eigen doeltreffende werking. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere de volgende lijnen:

  • Lavender Mint
  • Lemongrass Green Tea
  • Mandarin Mango
  • Milk Honey White Chocolate

De werkzame ingrediënten in de hierboven genoemde lijnen vindt u tevens in de BCL SPA 4-stappen producten. Een uitermate effectieve en complete verzorgingsbehandeling. Deze kunt u net zo voordelig als de BCL SPA Gel Lotions kopen in onze overzichtelijke webshop!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen