CategorieënLogo USP

Kleding schoonheidssalon

Geef de juiste boodschap met professionele kleding in uw schoonheidssalon. Door het dragen van bedrijfskleding bent u niet alleen herkenbaar, maar zorgt u ook voor een nette uitstraling. Daarbij zal het dragen van stijlvolle kleding met een comfortabele pasvorm ervoor zorgen dat u en uw medewerkers zich goed voelen. De tunieken en pantalons van MAZ Beautyland zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Kleding maakt de man Ún schoonheidssalon!

Kleding schoonheidssalon maten

Vindt u het lastig om voor de kleding van uw schoonheidssalon de juiste maten te vinden? Met onze handige matentabel wordt dit een fluitje van een cent! Naast de meest gangbare maten kunt u ook bij ons terecht voor kleding voor uw schoonheidssalon in grote en kleine maten. Denk er dan wel om dat de levertijd iets langer kan duren dan onze gebruikelijke snelle levering. Onze salonkleding voor vrouwen zit in elk geval altijd als gegoten bij uw vrouwelijke medewerkers.

Kleding schoonheidssalon kopen

Bent u op zoek naar salonkleding voor mannen? Ook dat vindt u in ons uitgebreide assortiment met kleding voor uw schoonheidssalon. Salonkleding kopen in onze webshop bespaart u een hoop tijd en geld. Naast de scherpe prijzen waar u als salonhouder van profiteert, zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling. Kleding voor uw schoonheidssalon kopen doet u daarom bij MAZ Beautyland, de specialist voor al uw benodigdheden in de beauty en wellnessbranche!

Kleding schoonheidssalon groothandel

Bestel eenvoudig alle kleding voor uw schoonheidssalon online in onze groothandel. Wij hebben een overzichtelijke webshop en kunnen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wanneer u een account aanmaakt kunt u makkelijk uw bestelgeschiedenis bekijken en bestellingen eventueel opnieuw plaatsen. Als u kleding voor uw schoonheidssalon in onze groothandel bestelt, ontvangt u voor elke euro die u uitgeeft MAZzelpunten. Deze kunt u te alle tijde inwisselen voor extra korting!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen