Olie verwarmer Digital met pompfles
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Olie verwarmer Digital met pompfles

Verrijk uw massage-ervaring met onze premium massage olie verwarmer. Ontworpen voor professionals, maar ook ideaal voor thuisgebruik, zorgt dit apparaat altijd voor olie op de perfecte temperatuur van 60-65°C. Dit is aanzienlijk warmer dan andere olieverwarmers op de markt, waardoor u een unieke en diep ontspannende ervaring biedt.  

excl. btw € 69,50
incl. btw € 84,10

Door dit product te kopen verzamel je 84 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 84 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 1,68.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Belangrijkste kenmerken:

  • Precieze Warmteregeling: Met een temperatuurbereik van 60-65°C, biedt onze verwarmer een superieure warmte die ideaal is voor het lichaam, waardoor uw massagebehandelingen naar een hoger niveau getild worden.
  • Handig Digitaal Display en 24-uurs Timer: Uitgerust met een gebruiksvriendelijk digitaal display en een 24-uurs timer, kunt u de temperatuur moeiteloos aanpassen en de verwarmer naar wens instellen.
  • Compact en Stijlvol Design: Ons klein en compact design past perfect in elke salon of thuisomgeving. Het mooie uiterlijk van de verwarmer voegt een vleugje elegantie toe aan uw ruimte.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor alle soorten massageproducten, waaronder olie, crème en lotion, waardoor het een must-have is voor elke massage liefhebber.
  • Professionele Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen, CE-gecertificeerd en ontworpen voor een lange levensduur, garandeert deze verwarmer betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • Garantie: Bij aankoop via de website heeft u 2 jaar garantie op uw verwarmer. 
  • Bonusaccessoires: Bij aankoop ontvangt u 2 gratis dispensers van 250 ml, uitgerust met een pomp- en schenk/schudsysteem, voor gemakkelijke en schone toepassing van uw massageproducten.


Datasheet

8720299738188
4 Items
8720299738188
Klanten kochten ook